Størrelsesguide

Størrelsesguide tøj

Alt andet lige er det sjoveste at få den rigtige vare i den rigtige størrelse i første omgang. Hos LilleLykke har vi derfor udarbejdet en grundig og detaljeret størrelsesguide med alt hvad du skal bruge for at finde den rigtige størrelse.


Afhængig af hvilket mærke du vælger kan der være størrelsesmæssige forskelle. Disse størrelser har vi prøvet af og givet vores vurdering på om du skal vælge en størrelse mindre, større eller størrelsen du pleje.


Vi håber denne guide gør det til en smal sag at finde den rigtige størrelse og tøjet du bestiller passer første gang. Hvis det mod forventning ikke passer skal du ikke tøve med at tage kontakt til os og sammen finder vi en løsning.

 

 

Størrelsesguide til sko

Dit barns ve og vel er det vigtigste. Trivslen hos de små guldklumper må og skal være i højsædet. Et par ordentlige sko af de rigtige materialer i den rigtige størrelse er et absolut must. Her på siden finder du derfor en gennemarbejdet størrelsesguide der giver den nødvendige information, du skal bruge for at finde de rigtige sko til dit guld.


Hos LilleLykke måler vi alle sko indvendigt for på den måde at kunne give dig de bedste forudsætninger for at finde de rigtige sko. Yderligere finder du her på siden en skabelon du kan printe ud og bruge til at måle dit barns fod med. Husk det er vigtigt du printer denne i 1:1 da størrelsen ellers ikke passer.


Rigtig god fornøjelse med dit barns sko.

 

 

Størrelsesguide til hovedmål 

Det danske vejr er en ustadig størrelse og af denne årsag er det et must med en lækker hue, pandebånd eller anden hovedbeklædning til dit barn. Ikke nok med det holder dig varm på en kold vinterdag, det er også en helt fantastisk accessories til dit barn. Det er dog meget vigtigt at vælge den rigtige størrelse da du ellers risikerer at det klemmer dit barns hoved. Her hos LilleLykke har vi lavet en gennemtestet størrelsesguide der hjælper dig med at lave det rigtige valg til dig og dit barn.


God fornøjelse