Om LilleLykke

Børnetøjswebshop for dig som elsker kvalitet


Vi er en dansk familiedrevet børnetøjswebshop beliggende i Greve.

Hvad betyder det for dig?

Jo, hos os finder du engagerede mennesker der hver dag går på arbejde, super passionrede for at yde det allerbedste for dig. Vi gør os umage og det skal du kunne mærke.

Hvordan kan jeg mærke det?

Hos Lillelykke finder du nøje udvalgte brands vi 100% kan stå indenfor, her ved vi nemlig kvaliteten er i top. Der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at kun det bedste er godt nok til de små guldklumper.

En familiedrevet virksomhed med hjertet på rette sted

Lillelykke er en familiedrevet virksomhed hvor vi sammen med vores fantastisk medarbejdere hver dag arbejder for den bedste mulige oplevelse til dig. Ideen er den at skabe et univers der kan tilbyde dig så meget mere end blot det at kunne klikke noget tøj hjem.

Hvad finder du i Lillelykke universet?

Vi har skabt et univers for dig som er i de lykkelige omstændigheder at være forældre. Et univers du kan gå til når du mangler inspiration til påklædningen hos de små. Hver dag arbejder vores stylister fr at sammensætte de lækreste outfits til dig og dit guld. Hvad enten det er outfit til hverdag eller fest kan du lade dig inspirere her på siden eller på vores Instagram og Facebook

Lillelykke kan meget mere at tilbyde dig de lækreste outfits til de skarpeste priser

Vi hos Lillelykke ved det er den største glæde at være forældre. Vi ved også det bringer rigtig mange spørgsmål med sig. Hvad skal mit barn have på til sommer, efterår, vinter og forår? Hvad sover mit barn bedst i og hvordan undgår jeg det bliver for varmt? Hvad skal jeg pakke på vores første ferie? Og mange mange flere spørgsmål. Disse spørgsmål finder du svar på her på siden. Vi har nemlig allieret os med de dygtigste mennesker som alle vil hjælpe dig med at tage de rigtige valg for dit barn. Vores team af dygtigt bloggere der alle selv er mødre kommer med deres personlige erfaringer. Ligesom vi har allieret os med en socialpædagog gennem de sidste 40 år. Alt sammen for at kunne tilbyde dig den bedste information til opgaven som forældre.


Med andre ord er Lillelykke dit ”go to sted” når du mangler inspiration, råd, tips, vejledning eller har andre spørgsmål. Vi har sat alt vores viden til rådighed her på siden ligesom du kan fange os på telefonen alle hverdage fra 9.00 – 16.00 hvis du har spørgsmål.


Hos Lillelykke er vi glade for at kunne byde dig velkommen i et univers af lækre varer som Bodystockings til børn, kjoler, termotøj og meget mere. Du finder tøj fra de lækreste brands som Petit by Sofie Schnoor, Wheat, Hust and Claire, Pom Pom og mange flere.
Vi byder dig hjertelig velkommen i vores allesammen Lillelykke univers.


Kærlige hilsner

Hele holdet hos Lillelykke


Webshoppen Lillelykke (lillelykke.dk) ejes og drives af virksomheden Lillelykke ApS.
Lillelykke Aps
Greve Main 23
2670 Greve
CVR: 31 76 79 89


Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@lillelykke.dk.