Fragt og forsendelse

Her på siden finder du al information om forsendelse og fragtpriser. Hvis du bestiller inden klokken 12:00 på hverdage (mandag til fredag) er det vores målsætning at varerne bliver afsendt samme dag, samt at hele leverings processen er afsluttet således pakken er klar til modtagelse allerede næstkommende hverdag, såfremt det er til destinationer i Danmark. 
Vi benytter os af GLS i Danmark og UPS uden for Danamrk, som tilbyder forsendelse med eller uden omdeling. I vores checkout vælger du selv, hvilken forsendelsestype du ønsker at gøre brug af. Vælger du uden omdeling har du selv mulighed for, at vælge hvilken pakkeshop eller døgnboks i nærheden af dig du vil gøre brug af. 
Ring endelig til os hvis du har spørgsmål til din ordre. Da vi som udgangspunkt afsender samme dag som ordren er modtaget, skal du endelig ikke vente for længe med at ringe til os.


Fragtpriser

Se på siden angivne fragtpriser gælder til destinationer i Danmark.

Til Danmark – uden omdeling - pakkeshop og GLS Deposit Service. Vælg selv udleveringssted:
kr. 39,- Vi betaler fragten til pakkeshops i Danmark ved køb over kr. 499,-


Til Danmark – Med omdeling
kr. 69
 

Levering af store varer med Godstransport: Pris varierer afhængig af varens art og hvortil pakken sendes.

 

Vi afsender din ordre fra vores lager i løbet af 1-3 hverdage og vi sender altid bestillingerne i den indkommende rækkefølge, så ved udsalg, store kampagner, fødselsdag eller ligende kan der komme lidt længere leveringstid.
Leveringstiden afhænger af bestillings volumen, der skal ekspederes, samt omstændigheder i fragtprocessen som Lillelykke ikke er herre over. Dette kunne være interne fejl hos fragtselskabet. Lillelykke.dk frasiger sig ansvaret for pakken så snart den er overdraget til fragtselskabet, herfra i denne process er det alene fragtselskabet der står til ansvar for pakken og den resterende leveringsprocess. Vi er selvfølgelig meget behjælpelige med at redegøre for leveringsprocessen, hvis du måtte have spørgsmål hertil. Som udgangspunkt sender vi din ordre afsted samme dag, hvis lagt før kl. 12:00 på en hverdag og ellers næstkommende hverdag, og du vil allerede modtage din pakke dagen efter. Vi kan ikke love at du får din pakke med dag-til-dag levering men 98% af vores kunder oplever at modtage sin ordre dag-til-dag.