Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Regntøj

Regntøj til børn

I et land som Danmark hvor vejret ikke er til at forudsige, og hvor det regner størstedelen af et kalenderår, kan det være en fordel at investere i regntøj til dine børn. På den måde skal dine børn ikke bekymre sig om det våde vejr, når de er ude og lege. Regntøjet holder dine børn tørre, selvom det styrtregner, og de skulle blive fristet til at hoppe rundt i vandpytter eller skovle vand. Hos Lille Lykke finder du et stort udvalg af regntøj til drenge og piger i høj kvalitet og flotte farver. Vi har et sortiment af de nyeste kollektioner på markedet. Du finder blandt andet det populære mærke Hust and Claire. Gå på opdagelse i vores online shop hvor vi løbende holder dig opdateret på, hvad der trender og hitter på markedet. Her sørger vi for et udvalg af de nyeste produkter til de bedste priser. Det skal være nemt og simpelt at være husets indkøbschef, når du handler hos Lille Lykke.   

   

2 vare(r)

   

2 vare(r)

Regntøj der er vandtæt og åndbart for børn

Når man er barn, vil man som regel bare gerne ud og lege. Det er næsten ligegyldigt, hvordan vejret er. Det er dog oftest rarest og mest behageligt for børnene, hvis de ikke bliver våde eller kolde. Det kan derfor være rart at klæde dem på med noget lækkert regntøj, så de kan lege løs i haven, deres SFO eller børnehave. Regntøjet kan godt blive ubehageligt og ikke særlig komfortabelt for din baby eller lidt ældre barn, hvis det sidder for klistret på kroppen eller for tæt - det kan nemlig begrænse bevægeligheden. I vores udvalg af regntøj har vi nøje udvalgt ethvert regntøj efter høje kvalitetskrav, som tilgodeser dine børn. Udover at sikre os at regntøjet til din dreng eller pige er vandtæt, så har det en høj komfort og stor åndbarhed. På denne måde mærker børn ikke forskel fra en jakke til regntøj, når de er ude at lege med deres venner på legepladsen. Her kan et par gode gummistøvler være et godt supplement til regntøjet. Særligt, hvis dine børn elsker at hoppe rundt fra den ene vandpyt til den anden.

Regntøj til både drenge og piger

Når nu regntøj er et must for børn i dag, hvorfor så ikke forkæle dem med et stilfuldt sæt i en flot farve? Hust and Claire er kendt for deres unikke og flotte designs, hvor de ikke er bange for at sætte farver på den kedelige hverdag. Bare fordi vejret er gråt og kedeligt, så behøver vores tøj ikke at være det samme. I vores sortiment af regntøj til drenge og piger kan du klæde dit barn på med regntøj i høj kvalitet, som yder en fantastisk komfort fra blandt andet mærket Hust and Claire. Her finder du et spændende udvalg i alle størrelser. Brandet blev etableret på dansk jord tilbage i 1975. Herfra har de klaret sig med stor succes og glæde for børn i store dele af verden.

Lille Lykke - Et univers af kvalitetstøj til de bedste priser

Hos Lille Lykke har vi et klart mål om at gøre det smart og let for dig, at være indkøbschef i hjemmet, når det kommer til tøj til dine børn. Derfor arbejder vi hver dag på at udvælge det mest populære og stilfulde tøj ud fra de nyeste kollektioner på markedet. Vi stiller høje krav til vores producenter, hvor vi kun godkender de bedste produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet, design og komfort. Det skal naturligvis ikke betyde, at det derfor skal være dyrt for dig. Det kan være dyrt nok at have børn, så vi har sammensat et dedikeret indkøbsteam, som yder den ekstra indsats, for at kunne tilbyde dig de bedste priser på markedet. Såfremt du skulle opleve, at du finder noget af vores regntøj til din dreng eller pige billigere et andet sted, så matcher vi prisen. Du har dermed garanti for at få varen til den bedste pris hos Lille Lykke.

Vi byder dig varmt velkommen til at gå på opdagelse i vores spændende og kreative sortiment. Vi opdaterer løbende vores udvalg med de nyeste kollektioner, som kommer ud på markedet, så du altid har adgang til det nyeste baby- og børnetøj.

Regntøj

Minimal Price: kr 349,95 349.95