I dag sparer du 40% på ALLE sko, støvler og hjemmesko på shoppen - Brug koden: sko40%
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Petit By Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor

Med tøj fra Petit by Sofie Schnoor inkl. det populære NYC er du sikret din guldklump er super lækkert og moderigtigt på med bla. bodyer. Derfor giver vi dig muligheden for, at shoppe alle favoritterne her inkl. de populære PBSS gummistøvler <3

1 til 48 af 311

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 48 af 311

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Petit by Sofie Schnoor børnetøj

Petit by Sofie Schnoor er en børnetøjs linje, som blev lanceret tilbage i 2007 af den berømte danske designer Sofie Schnoor, da hun selv blev mor for første gang. Det hele startede med en garnnøgle af fransk uld og en levende drøm om at designe til børn. Sofie Schnoor realiserede de mangler hun så, for de dengang eksisterende alternativer til moderne børnetøj, der havde store synlige mærker, bestod af stærke og kraftfulde farver og helt ekstreme mønstre. Det, der inderligt rørte sig hos Sofie Schnoor var, at hun savnede se barnet i fokus frem for tøjmærkets logo. Hun oplevede, at der simpelthen ikke fandtes alternativer som passede til den nybagte mors drøm om afdæmpet kvalitetstøj, hvor barnet var i fokus. Ud fra de observationer hun havde gjort sig, da henvendte Sofie Schnoor sig til sin svigermor og bad hende om at strikke. Herfra blev nogle nøgler af uld hurtigt til det allerførste design af i kollektionen Petit, Petit by Sofie Schnoor.

Hvad kan du forvente dig af Petit by Sofie Schnoor?

Sofie Schnoor har gennem sin kollektion formået at nedtone både farverne og stilen fra det den gang moderne børnetøj og frem til i dag. Hun har formået at kreere en verden af enkelte og rene skårne designs i de skønneste, afdæmpede, bløde farver. Hun lod sig inspirere af de klassiske træk fra 1920’erne og kombinerede det med et råt og yderst stilfuldt touch. Derfra var fokus viderefrem, at børnetøjs kollektionen udelukkende skulle produceres af højkvalitetsprodukter. Dette resulterede i, at kun de allerbedste materialer var gode nok.

Petit og OEKO-TEX certificering - hvad betyder det for dig?

Faktisk blev resultatet heraf, at hele basiskollektionen i Sofie Schnoors børnetøjsserie kvalificerede sig til at indgå under den beskyttede, internationale, varemærketitel OEKO-TEX®, som bl.a. sikrer at stylesene er testede og ikke består af kemiske stoffer. Dette er der i øvrigt en stigende interesse for i samfundet, da sundhed er kommet i højsædet og at allergier er et stigende problem.
Det du som forbruger kan bruge Sofie Schnoors OEKO-TEX® certificeringen til er, at vide dig sikker på, at du kun klæder dine guldklumper i det absolutte bedste og reneste materiale. OEKO- TEX® er nemlig verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og langt mere udbredt end andre lignende mærkninger, som fx EU-Miljøblomsten. Petit by Sofie Schnoor sikrer dig altså tiltro til tekstiler med OEKO-TEX® certificeringen, hvilken er et kvalitetsstempel, fordi OEKO-TEX®-kravene er mere strikse og omfattende end lovgivningen. Og generelt gør det sig gældende for produkterne at de udelukkende er fremstillet af langvarige, gennemgående og bløde materialer af allerhøjeste kvalitet, fuldstændig uden brug af syntetiske eller kunstige materialer.
Sofie Schnoor står selv i spidsen for at designe og udvælge prints, detaljer og farver til alle kollektionens styles.

Er Petit by Sofie Schnoor andet blot lækker mode?

Vi anser ikke kun Petit by Sofie Schnoor for at være en moderigtig, kvalitets kollektion, men ligeså meget en invitation til at udforske et nyt, spændende og komplet stilfuldt univers, hvor barnet og dets bevægelser er i centrum. Børnetøjet fra petit by Sofie Schnoor designes ud fra barnets mobilitet og bevægefrihed som udgør hele essensen bag alle enkelte styles. Tanken er således at barnet ikke bliver forstyrret eller begrænset ved, at bruge tøjet og ej heller generet af syninger eller ærmer, der er for lange. Petit by Sofie Schnoor har nemlig en stor passion for, at skabe den perfekte pasform i både tøj og sko kollektionerne, om end det er til legepladsens vildeste drenge, børnehavens artigste og roligste pige eller endvidere det er til de helt nyfødte babyer - så gør det sig gældende at Sofie Schnoor har for øje, at skabe en ramme uden omkring barnet, som udgør et mesterstykke, dog stadig helt uden at gå på kompromis med, at barnet er i fokus. I et fokus, hvor barnet har frie muligheder for at udfolde sig i fantasifuld leg, at holde fødderne varme under de stille sofatimer, fx med et par varme læderskindssko på, fra den store kollektion af slidstærke og temperaturoptimerende hjemmesko, eller faktisk bare være et barn, være nysgerrig, uforudsigelig og undersøgende.

Hvilke produkter finder du hos Petit by Sofie Schnoor?

Petit by Sofie Schnoor har skabt en kollektion med mange forskellige produkter. Vi har her hos LilleLykke valgt at forhandle både baby, drenge og pige kollektionerne da vi er ekstremt vilde med de smukke, unikke og rå designs. Vi er utrolig tiltrukket af, at kollektionerne består af alt fra både sko og hjemmesko, accessoires, bodystockings, jakker, kjoler, bukser, nederdele, smarte two –eller tree-piece sæt, jumpsuits og heldragter, hatte og alle tænkelige styles til alle de 4 årstider. Herunder kan vi også tilbyde eksklusive forslag til julefrokosterne, sommerfesterne, gåture i efterårssolen eller leg i forårets lette briser. Noget vi endvidere synes noget af det mest prisværdige ved Petit by Sofie Schnoor er, at kollektionen, som tidligere nævnt, er designet i helt rene og absolut kun naturlige materialer så som uld, økologisk bomuld og blødt læder. Dette giver os nemlig muligheden for at tilbyde dig, at klæde dine børn på i de allerblødeste og behageligste styles. At give dig muligheden for at kunne holde børnene varme eller afkøle dem, alt efter vejrudsigten, helt ukompliceret, for det er nemlig en af uldens mest fantastiske funktioner. Uld er temperaturregulerende så du aldrig mere skal bekymre dig om, hvorvidt dine børn har det for varmt eller koldt. Endvidere tiltaler det os selvfølgelig at kollektionen giver os muligheden for, at tilbyde jer de fedeste og unikke styles, helt fra babystørrelser og op til 8 årsalderen.

Petit by Sofie Schnoor gummistøvler

Nogle varer bliver bare revet hurtigere væk fra hylderne end andre. Gummistøvler fra Petit by Sofie Schnoor er et af de bedste eksempler på noget hvor du virkelig skal være hurtig. Deres fantastiske flotte design i en super kvalitets gummistøvle er noget der er efterspørgsel på. Gummistøvler fra Petit er som eller deres andre varer af højeste kvalitet og her er virklig tænkt over tingene. Derfor tør vi godt sige at deres gummistøvler de mest populære på markedet.

Dance med Petit by Sofie Schnoor

Som det sidste nye skud på stammen har Sofie Schnoor designet en ny kollektion, der går under navnet Dance by Sofie Schnoor. Dette design henvender sig til dans og gymnastik - men tag ikke fejl! Det kan nemlig sagtens bruges til hverdag og kan let kombineres med de andre fine styles fra Petit by Sofie Schnoor. Fordi, du husker nok, at hele Petit by Sofie Schnoor kollektionen ligeledes er opbygget omkring børn og deres ret til, at kunne bevæge sig frit.

NYC Sweat

Petit by Sofie Schnoor er kendt for rigtig mange ting. Eks. deres afdæmpede og stilrene farver samt print. Deres, nærmest, uundgåelige deltagelse i BørneMGP men mest af alt er de kendt for deres utrolig populære NYC Sweat. Serien de har producerte de senere år kommer i alt lige fra bukser, t-shirts, bluser til kjoler. Du finder NYC serien i en lang række forskellige farver, mønstre m.m. men fælles for dem alle er det klassiske NYC logo, for det meste over brystet. Børnene er vilde med NYC og vi forstår hvorfor.

Petit by Sofie Schnoor Sale

Hos Lillelykke mener vi alle skal have råd til fedt Petit by Sofie Schnoor børnetøj. Derfor vil du nogle gange om året kunne finde PBSS sale hvor vi sælger ud af sidste års modeller til super skarpe priser. Her vil du altid kunne finde et udvalg hvor der er noget for enhver smag og kan du leve med det er sidste års model? Ja så er der mange penge at spare på sale.

Petit by Sofie Schnoor er for dig der…

Petit er for dig der ønsker de lækreste produkter til dit barn. Det er for dig der ikke går på kompromis med kvalitet, komfort og design. Petit ikke bare følger moden men sætter den. Derfor er brandet for dig der ønsker lækre og unikke styles til din guldklump. Styles der ikke er alle mands eje men hvor dit barn kan bære noget som ikke alle andre børn har på. Kvalitet, komfort, bevægelighed og design er nøgleordene når du vælger Petit by Sofie Schnoor.

Velkommen til Petit by Sofie Schnoor hos LilleLykke, til et univers, der tillader børn at bevæge sig frit, i kun den allerbedste kvalitet og samtidig, nu, med muligheden for at klæde sig i de mest populære og moderigtige styles.

Petit By Sofie Schnoor

Minimal Price: kr 39,00 39

Filtrér produkter

Kategorier

Indholdsfortegnelse