0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wheat vinterjakke

Wheat vinterjakke er blandt de absolutte favoritter til de små guldklumper. Her på siden finder du alle favoritterne så du roligt kan lade dig friste <3

5 vare(r)

5 vare(r)

Egenskaber hos Wheats vinterjakker

Når der skal købes vinterjakke til vores små guldklumper er der intet som ikke er godt nok - de skal have det bedste!

Det er derfor vigtigt at have kendskab til vinterjakkens varmeegenskab, dens egenskab til at holde vand og vind ude samt åndbarheden. Samtidig er det godt at tage højde for hvad og hvor vinterjakken skal bruges - er det til den danske vinter eller er det til en skiferie med familien i f.eks. Norge, hvor kuldeindekset kan være helt nede på -20 grader?!

Da Wheats vinterjakker er lavet af 100 % nylon, gør det dem utrolig slidstærke, elastiske og krymper ikke. Samtidig tørre tøjet hurtigt, og nemt at rengøre for snavs.

På Wheats flyverdragter er der aftagelig hætte med fake pels, elastisk i taljen og en masse påsyet reflekser, så de små kære er blive synlig i bl.a. trafikken.

Hvad er vandsøjletryk og hvorfor er det vigtigt?

Et vandsøjletryk fortæller noget om hvor regntæt tøjet er, og er en teknisk definition som beskriver hvor mange millimeter (mm) vand en kvadratcentimeter (cm2) stof kan modstå. Så jo højere tallet er, jo mere regntæt er tøjet.

Et vandsøjletryk på 1000-2000 mm er til tøj som blot bruges i en kort periode, altså noget der ikke er vandtæt, blot vandafvisende. Et vandsøjletryk på 2000-5000 mm har tøjet en ok ydeevne, men kun vandtæt til bl.a. korte gåture. Når man nærmer sig et vandsøjletryk på over 5000 mm har tøjet en god ydeevne og en høj vandtæthed, svarende til at tøjet ville kunne klare et par timers regn eller f.eks. et skybrud, hvor der kommer masser af vand på kort tid. Den højeste benævnelse for vandsøjletryk er 10.000 mm. Her har tøjet en høj ydeevne og kan klare ekstreme forhold, som f.eks. leg i stærkt regnvejr i flere timer.

Her på Lillelykke er alle Wheats vinterjakker med et vandsøjletryk på 10.000 mm, netop fordi vores guldklumper skal have det bedste ! :-)

Hvad betyder åndbarheden og hvad skal du kigge efter?

Åndbarheden fortæller noget om, hvor godt tøjet er til at lade kropsvarmen trænge igennem stoffet, og er en teknisk definition som beskriver, hvor lang tid det tager for vanddamp at trænge igennem en kvadratmeter (m2) stof på 1 døgn. Jo højere tallet er, jo mere åndbart er tøjet.

Hvis tøjet har en åndbarhed på 2000 g/m2/24 h er det mest ideelt til almindelig leg, hvor barnet ikke har det varmt. Hvis barnet er til lidt mere aktiv leg skal tøjet helst have en åndbarhed på 5000 g/m2/24 h. Alt tøj over 8.000 g/m2/24 h er til det barn, som har det varmt og sveder af sin aktivitet eller leg.

Her på Lillelykke er alle Wheats vinterjakker med en åndbarhed på 8.000 - 10.000 mm, netop fordi vores guldklumper skal have det bedste ! :-)

2 delt sæt eller flyverdragt?

Når der skal købes vintertøj sidder der ofte fortvivlede forældre og er usikker på om de skal købe en flyverdragt eller et 2 delt vintersæt til deres guldklump. Her på Lillelykke anbefaler vi helt klart et 2 delt sæt til de lidt større børn, som kræver lidt mere bevægelighed når der skal klatres eller andre sjove ting. Hvorimod flyverdragten er mere ideelt til de lidt mindre børn, da der ikke kan trænge kulde ind, som der kan på et 2 delt sæt i mellem jakke og bukserne.

Hos Lillelykke tilbyder vi altid gratis fragt og dag-til-daglevering, hvis der bestilles inden kl. 18 på en hverdag. Ydereligere tilbyder vi 365 dages returret, så velkommen til Lillelykke Universet, hvor vi sætter kundeservicen højt.

wheat vinterjakke

Minimal Price: kr 269,97 269.97

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Køn
 1. Dreng
 2. Pige
 3. Unisex
Kategori
 1. Jakker (5)
Vælg venligst størrelse
 1. 74 cm / 9 mdr. (1)
 2. 80 cm / 12 mdr. (2)
 3. 86 cm / 18 mdr. (3)
 4. 92 cm / 2 år (2)
 5. 98 cm / 3 år (2)
 6. 110 cm / 5 år (2)
 7. 116 cm / 6 år (2)
 8. 122 cm / 7 år (1)
 9. 128 cm / 8 år (1)
Farve
 1. Blå
 2. Grå

Indholdsfortegnelse