0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wheat termotøj

Wheat Termotøj

Wheat termotøj er flot dansk design i høj kvalitet. Hos Lillelykke finder du Wheats termotøj  enten som ensfarvet eller med fint mønster, således der er noget for enhver smag til både drenge og piger.

10 vare(r)

10 vare(r)

Wheat termotøj til børn

Wheat termotøj er noget af det hotteste indenfor termotøj. Hos Lillelykke tilbyder vi mange forskellige modeller, farver og print, som passer til både piger og drenge, store som små.

Wheat Termotøjs historie

Wheat er en børnetøjs linje, som blev lanceret tilbage i 2002 af Charlotte og Peter Galsgaard.
Wheat er et miljøbevidst og bæredygtigt brand, der udelukkende designer tøj efter barnets behov. Bevægelsesfriheden spiller en stor rolle og med Wheat er dit barn garanteret fri bevægelse, let tilgængelighed, samt høj kvalitet.

Termotøj året rundt

Termotøj er ideelt året rundt
-Om foråret kan termotøjet bruges som overgangstøj, når flyverdragten bliver for varm til de små guldklumper. Man kan bruge termotøj fra Wheat som overtrækstøj eller i kombination med regntøj.
-Om sommeren er termojakken bl.a. god til en kølig sommeraften, hvor der er behov for en jakke med god åndbarhed.
-Om efteråret er termotøjet endnu en gang godt inden flyverdragten skal findes frem igen. Yderligere kender vi det danske efterår, som værende meget regnfyldt, hvorfor termotøjet er godt til at have indenunder et sæt regntøj, således de små guldklumper ikke bliver kolde når de f.eks. er ude at hygge sig med at hoppe i vandpytter og så videre. Termotøj er ikke vandtæt, det kan dog sagtens anvendes ved en mindre regnbyge, termotøjet er nemlig vand og smudsafvisendeafvisende.
-Om vinteren er termotøjet også godt, da det er åndbart, samt god til at holde kulden ude. Her kan termotøjet bruges i stedet for den helt store vinterbeklædning, når der blot er tale om transport til og fra daginstitution. Termotøjet er her den ideelle løsning.

Termotøj bør simpelthen være et must i vores guldklumps garderobe, hvis barnet opholder sig udendørs, hvor vind og kølige temperaturer ofte forekommer. I Danmark hvor næsten størstedelen af et år består af kølige temperaturer, vil en investering i termotøj ikke være nogen dårlig idé. Den perfekte påklædning til dit barn, som elsker at lege udendørs, når vejret ikke er til sommertøj eller flyverdragt.

Termotøjets egenskaber

Wheat termotøj er lavet af 100 % polyester. Termotøjet er derfor åndbart, slidstærkt og komfortabelt. Det har en hurtig tørretid, kryber ikke i vask og er super nemt at rengøre. Polyester er godt til at holde de små guldklumper varme, samtidig med at åndbarheden er helt i top. Polyester er typisk det materiale, der bliver brugt til at lave løbetøj til voksne.
Termotøjet er altså en fantastisk beklædning til både babyer og børn, piger som drenge, da de små banditter hurtigt kan blive beskidte eller våde, når de er ude at lege. Termotøjet tørrer som sagt hurtigt og kan derfor også hurtig vaskes og klar til endnu en leg i det fri, som de små elsker!
Wheat termotøj er lavet af et meget blødt materiale, dette gør at dit barn har nemmere ved at bevæge sig. Når dit barn bedre kan komme rundt selv, styrker det også motorikken.

Termotøj eller termodragt?

Termotøjet er ideelt for de guldklumper som kan gå, da der er mere bevægelighed i det fremfor en termodragt. Skal barnet eksempelvist ud at lege på legepladsen, kan en termodragt forhindre barnet i at bevæge sig optimalt.
Termotøj kan du hos Lillelykke få fra str. 68 til str. 128 (6 mdr. til 8 år.)
Termodragten er mere ideel for de helt små. Dragten holder de helt små børn varme når de kravler rundt og udforsker den store verden. Termodragten er perfekt til de årstider, hvor flyverdragten er blevet for varm, men der stadig er for koldt til bare at gå med jakke.
Termodragt kan du hos Lillelykke få fra str. 68 til str. 92
(6 mdr. til 2 år.)
Wheat termotøj er nemt selv for barnet at iklæde sig i en tidlig alder. Det gør at dit barn hurtigere bliver mere selvkørende og aflaster forældre samt pædagoger. Termotøj er yderst populært blandt daginstitutioner landet over, netop på grund af, barnets lette tilgang til det.

Wheat Termotøj til drenge

Når du som forælder skal købe termotøj til din dreng, er Wheat helt sikkert et mærke du skal kigge på. Wheat har i mange år været en absolut favorit for både forældre og børn når det kommer til termotøj.

Wheat Termotøj til piger

Når du som forælder leder efter termotøj til din pige, er Wheat et særdeles godt valg. Wheat har nemlig hele tre forskellige modeller til pigerne. Wheat tilbyder en regulær model og en model med tilpasningsmuligheder. Tilpasningen sker med et elastik på ryggen. Elastikken gør, at overdelen sidder som faconsyet, og giver et mere piget udtryk.

Termodragtens egenskaber

Da Wheats termodragt er lavet af 100 % polyester, gør det den åndbar, slidstærk og komfortabel. Samtidig tørre dragten hurtigt, kryber ikke i vask og nem at rengøre. Polyester er også godt til at holde de små varme, samtidig med at de kan ånde i den.

Termodragten er altså en fantastisk beklædning til både babyer og børn, piger og drenge, da de små banditter hurtigt kan blive beskidte eller våde, når de er ude at lege. Termodragten tørrer som sagt hurtigt og kan derfor også hurtig vaskes og klar til endnu en leg i det fri, som de små elsker :-)

Termodragter næsten året rundt

Termodragter er ideelt næsten året rundt. Om foråret og efteråret kan termodragten bruges som overgangstøj, når flyverdragten bliver for varm til de små guldklumper.

Ydereligere kender vi det danske efterår, som meget regnfyldt, hvorfor termodragten er god til at have indenunder et sæt regntøj, således de små guldklumper ikke bliver kolde når de f.eks. er ude at hygge sig med at hoppe i vandpytter mm. Om vinteren er termodragten også godt, da den er åndbar, samt god til at holde kulden uden. Termodragten er simpelthen et must i vores guldklumpers garderober! :-)

Wheat termotøj design

Wheat termotøj er inspireret af den skandinavisk livsstil. Alle de forskellige termo styles er i lækre stilrene farver, med mange yndige print, forskellige små detaljer og termojakker i hele seks forskellige modeller. Alle termojakker, termobukser og termodragter er udstyret med en lille diskret refleks nederest på rygstykket eller buksebenet og med lynlåslukning, eller knaplukning. Wheat har termotøj til både piger og drenge, store som små. Flot og funktionelt termotøj til jeres guldklumper.

Wheat termotøj består af tre lag stof, det yderste af silikonebehandlet polyester, hvor det inderste lag er lavet af nylontricot, derimellem er der et såkaldt lag polyestervat. Alle tre stoffer bliver svejset sammen med ultralyd. Denne behandling af stoffet, sikrer dit barn bedst muligt mod kulde, vand, vind og skidt. Termotøjet er rigtig godt til, at holde dit barns kropstemperatur i det rette område.

Wheat Termojakker

Blandt Wheats mange termo styles, findes der seks forskellige termojakke modeller. Thilde en termojakke til piger med bærestykke, fint kantbånd og rynk under. Denne model har en elastik på rykken, som gør at jakken får en faconsyet pasform. Millie en termojakke til piger som er en længere og A formet model. Denne model har også lommer med knapper. Loui Wheats unisex model. En termojakke med små fine lommer og med ribkanter nederst på ærmerne. Arnoen termojakke til drenge, med høj ribkant krave, lommer og ribkant nederst på ærmerne. Manfred en termojakke til drenge, med turtleneck og fine rummelige lommer. Viggo en termojakke til drenge, med knaplukning foran. En rigtig fin krave, lommer med knaplukning og ribkant på ærmerne, med hul til tommelfingeren.

Wheat Termobukser

Alex Wheat unisex termobuks, med elastik i taljen, ribkant nederst på benene og en bagudvendt diskret refleks på højre ben. Yderst behagelig termobuks, for dit barn at have på.

Wheat Termodragt

Harley Wheat unisex termodragt, med hætte, elastik i både ærmer og ben, samt en fin diskret refleks på højre bukseben. Yderst behagelig for de mindste, som stadig ikke går.

Oeko-tex-certificeret Termotøj

Med fokus på kvalitet, er alt Wheat termotøj flour- og PFC-fri samt Øko-tex certificeret, det vil sige at termotøjet er begrænset af skadelige stoffer. Derfor kan du trygt anvende termotøjet i tæt kontakt med dit barns hud, uden nogen som helst bekymring.

5 facts om Wheat Termotøj

✅ Blødt og behageligt at have på kroppen

✅ Høj åndbarhed og isolationsevne

✅ Termotøj består af 3 lag materiale, som sikrer dit barn mod kulde

✅ Let overtøj til dit barns hverdag

✅ Nemt og hurtigt for børn at iklæde sig

Wheat termotøj

Minimal Price: kr 179,40 179.4

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Køn
 1. Dreng
 2. Pige
 3. Unisex
Kategori
 1. Bukser (1)
 2. Flyverdragter / Overgangsdragter (1)
 3. Jakker (2)
 4. Termotøj (8)
Vælg venligst størrelse
 1. 62 cm / 3 mdr. (1)
 2. 68 cm / 6 mdr. (1)
 3. 80 cm / 12 mdr. (1)
 4. 92 cm / 2 år (1)
 5. 98 cm / 3 år (1)
 6. 104 cm / 4 år (1)
 7. 110 cm / 5 år (2)
 8. 116 cm / 6 år (2)
 9. 122 cm / 7 år (4)
 10. 128 cm / 8 år (5)
Farve
 1. Rød / Orange
 2. Rosa
 3. Lilla
 4. Blå
 5. Gul
Brand
 1. Wheat (8)

Indholdsfortegnelse