0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wheat Termodragt

Wheat termodragt er din garanti for den ypperste kvalitet og fantastisk design til dig barn. Vi har plukket favoritterne til dig her på siden <3

3 vare(r)

3 vare(r)

Termodragter næsten året rundt

Termodragter er ideelt næsten året rundt. Om foråret og efteråret kan termodragten bruges som overgangstøj, når flyverdragten bliver for varm til de små guldklumper.

Ydereligere kender vi det danske efterår, som meget regnfyldt, hvorfor termodragten er god til at have indenunder et sæt regntøj, således de små guldklumper ikke bliver kolde når de f.eks. er ude at hygge sig med at hoppe i vandpytter mm. Om vinteren er termodragten også godt, da den er åndbar, samt god til at holde kulden uden. Termodragten er simpelthen et must i vores guldklumpers garderober! :-)

Termodragtens egenskaber

Da Wheats termodragt er lavet af 100 % polyester, gør det den åndbar, slidstærk og komfortabel. Samtidig tørre dragten hurtigt, kryber ikke i vask og nem at rengøre. Polyester er også godt til at holde de små varme, samtidig med at de kan ånde i den.

Termodragten er altså en fantastisk beklædning til både babyer og børn, piger og drenge, da de små banditter hurtigt kan blive beskidte eller våde, når de er ude at lege. Termodragten tørrer som sagt hurtigt og kan derfor også hurtig vaskes og klar til endnu en leg i det fri, som de små elsker :-)

Termodragt eller termotøj?

Termodragten er mest ideelt for de små som stadig kravler rundt og udforsker den store verden på denne måde, hvorimod termotøjet er mest egnet til de lidt større børn, da der er mere bevægelighed i et sæt fremfor en dragt når de f.eks. leger.

Hos Lillelykke tilbyder vi altid gratis fragt og dag-til-dag levering, hvis der bestilles inden kl. 18.00 på en hverdag. Ydereligere tilbyder vi 365 dages returret, så velkommen til Lillelykke Universet, hvor vi sætter kundeservicen højt.

wheat termodragt

Minimal Price: kr 209,40 209.4

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Køn
 1. Dreng
 2. Pige
 3. Unisex
Kategori
 1. Heldragter (2)
 2. Termotøj (1)
Vælg venligst størrelse
 1. 68 cm / 6 mdr. (1)
 2. 74 cm / 9 mdr. (2)
 3. 80 cm / 12 mdr. (1)
 4. 86 cm / 18 mdr. (1)
 5. 92 cm / 2 år (1)
Farve
 1. Rosa
 2. Gul
 3. Grå
Brand
 1. Wheat (3)

Indholdsfortegnelse