0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wheat flyverdragt

Wheat flyverdragt til de små hoveder? Så er du sikret de er bedst muligt klædt på til den sjove og spændende vinter i Danmark <3

3 vare(r)

3 vare(r)

Egenskaber hos Wheats flyverdragter

Når der skal købes flyverdragt til vores små guldklumper er der intet som ikke er godt nok - de skal have det bedste!

Det er derfor vigtigt at have kendskab til flyverdragtens varmeegenskab, dens egenskab til at holde vand og vind ude samt åndbarheden.

Da Wheats flyverdragter er lavet af 100 % polyester, gør det dét åndbart, slidstærkt og komfortabel. Samtidig tørre tøjet hurtigt, kryber ikke i vask og nemt at rengøre. Polyester er også godt til at holde de små guldklumper varme, samtidig med at de kan ånde i det.

I nogle af Wheats flyverdragter er der indvendigt fleecefoer i overkroppen, således at den er ekstra behagelig og blød at have på. Ydereligere er der på nogle modeller påsyet reflekser, så de små kære kan blive synlig i bl.a. trafikken. Til de små er der påsyet luffer og futter på flyverdragten, og til de lidt større påsyet støvlestropper.

Hvad er vandsøjletryk og hvad skal jeg vælge?

Et vandsøjletryk fortæller noget om hvor regntæt tøjet er, og er en teknisk definition som beskriver hvor mange millimeter (mm) vand en kvadratcentimeter (cm2) stof kan modstå. Så jo højere tallet er, jo mere regntæt er tøjet.

Et vandsøjletryk på 1000-2000 mm er til tøj som blot bruges i en kort periode, altså noget der ikke er vandtæt, blot vandafvisende. Et vandsøjletryk på 2000-5000 mm har tøjet en ok ydeevne, men kun vandtæt til bl.a. korte gåture. Når man nærmer sig et vandsøjletryk på over 5000 mm har tøjet en god ydeevne og en høj vandtæthed, svarende til at tøjet ville kunne klare et par timers regn eller f.eks. et skybrud, hvor der kommer masser af vand på kort tid. Den højeste benævnelse for vandsøjletryk er 10.000 mm. Her har tøjet en høj ydeevne og kan klare ekstreme forhold, som f.eks. leg i stærkt regnvejr i flere timer.

Her på Lillelykke har Wheats flyverdragter med de påsyet luffer og futter et vandsøjletryk på 3.000 mm, og flyverdragterne med de påsyet støvlestropper 10.000 mm.

Hvad er åndbarhed og hvad skal jeg kigge efter?

Åndbarheden fortæller noget om, hvor godt tøjet er til at lade kropsvarmen trænge igennem stoffet, og er en teknisk definition som beskriver, hvor lang tid det tager for vanddamp at trænge igennem en kvadratmeter (m2) stof på 1 døgn. Jo højere tallet er, jo mere åndbart er tøjet.

Hvis tøjet har en åndbarhed på 2000 g/m2/24 h er det mest ideelt til almindelig leg, hvor barnet ikke har det varmt. Hvis barnet er til lidt mere aktiv leg skal tøjet helst have en åndbarhed på 5000 g/m2/24 h. Alt tøj over 8.000 g/m2/24 h er til det barn, som har det varmt og sveder af sin aktivitet eller leg.

Her på Lillelykke har Wheats flyverdraget med påsyet luffer og futter en åndbarhed på 3000 g/m2/24 h, og flyverdragterne med de påsyet støvlestropper 8000 g/m2/24 h.

Flyverdragt eller 2 delt sæt?

Når der skal købes vintertøj sidder der ofte fortvivlede forældre og er usikker på om de skal købe en flyverdragt eller et 2 delt vintersæt til deres guldklump. Her på Lillelykke anbefaler vi helt klart flyverdragten til de lidt mindre børn, da der ikke kan trænge kulde ind, som der kan på et 2 delt sæt i mellem jakke og bukserne.

Et 2 delt sæt er mere ideelt for de lidt større børn, som kræver lidt mere bevægelighed når der skal klatres eller andre sjove ting.

Hos Lillelykke tilbyder vi altid gratis fragt og dag-til-daglevering, hvis der bestilles inden kl. 18 på en hverdag. Ydereligere tilbyder vi 365 dages returret, så velkommen til Lillelykke Universet, hvor vi sætter kundeservicen højt.

wheat flyverdragt

Minimal Price: kr 399,00 399

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Currently Shopping by

 1. Kategori: Fjern element Heldragter
Køn
 1. Dreng
 2. Pige
 3. Unisex
Kategori
 1. Flyverdragter / Overgangsdragter (4)
 2. Heldragter (3)
Vælg venligst størrelse
 1. 74 cm / 9 mdr. (1)
 2. 80 cm / 12 mdr. (1)
 3. 86 cm / 18 mdr. (1)
Farve
 1. Rød / Orange
 2. Rosa
 3. Grå
Brand
 1. Wheat (3)

Indholdsfortegnelse