FØDSELSDAG - Spar 25-50% på HELE SHOPPEN. Brug koden: TILLYKKE5ÅR
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wheat

Wheat tøj er en absolut favorit. Her finder du lækkert tøj af en fremragende kvalitet og til super skarpe priser. Rigtig god fornøjelse <3

1 til 48 af 315

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 48 af 315

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bæredygtighed - Ansvar for børn og produktet

Vi er stolte af vores samarbejde med det danske brand Wheat. Wheat tager nemlig kampen op, for at beskytte og passe på det miljø vores børn og børnebørn skal vokse op i. Wheat har vist og viser fortsat et stor engagenment og ansvar i bæredygtighed. Det gør de blandt andet i deres valg af produktion, hvor deres fokus løbende er på at reducere miljøpåvirkningerne mest muligt. De har taget et aktivt valg om, at de ikke bruger nogen former for skadelige stoffer i deres produkter, for at skåne både børnene og miljøet.

Oeko-Tex 100 prisen til dit barn

Der er noget om snakken, da Wheat har fået tildelt et af verdens mest anerkendte certificeringer, nemlig Oeko-Tex Standard 100. Dette certifikat er din sikkerhed for, at Wheat løbende bliver kontrolleret for, at der ikke findes nogen skadelige produkter i deres tøjkollektioner. Det er et klart stempel på ansvarlig tekstilproduktion.
Wheat’s tilvalg ift. miljøet har naturligvis givet en masse plusser i vores bog, fordi der er omtanke og handling bag deres produkt, som tilgodeser vores børn. Hos Lillelykke værner vi meget om at kunne tilbyde produkter, som kun repræsenterer det bedste for dine børn. Det gør vi både ved at kigge på virksomheden bag hvert enkelt mærke, ved at kigge på kvalitet, komfort og design. Her stiller vi høje krav og forventning til alle vores samarbejdspartnere. Vi ønsker at tilbyde dig et udvalg af de bedste produkter på markedet - naturligvis til den bedste pris.

100 % prismatch - Din sikkerhed for den bedste pris

Vi ved, at der ligger et stort ansvar på dine skuldre som indkøbschef for familien derhjemme. Vi har gjort det smart og effektivt at handle hos Lillelykke, så du let kan få stjerner på skulderen. Det har vi gjort ved, at du kan samle dine indkøb af børnetøj og tilbehør hos Lillelykke til de bedste priser på markedet. Udover at vi er utrolig opmærksomme på kvaliteten af alle vores produkter, arbejder vi løbende på at indhente de bedste priser til dig. Gennem vores dedikerede og stærke indkøb løber vi den ekstra mil, for at kunne tilbyde dig de bedste priser på markedet på hele vores sortiment af børnetøj. Det skal være nemt og smart at være loyal kunde hos Lillelykke, hvorfor vi valgt at køre med 100 % prismatch. Prismatch hos Lillelykke betyder, at hvis du finder en bluse, buksedragt eller andet børnetøj fra Wheat billigere et andet sted, så matcher vi prisen.

Bliv først om buddet til de nyeste kollektioner fra Wheat

Hos Lillelykke har vi skabt et tæt samarbejde med Wheat, som vi er utrolige glade for og stolte af. Særligt fordi vi ved, at de brænder mindst ligeså meget som os, for at skabe den bedste oplevelse for børn gennem tøj af høj komfort og i de flotteste designs.

Vi har derfor eksklusivt mulighed for at få adgang til deres nyeste kollektioner af børnetøj. Hold derfor løbende øje på vores side, da vi tit og ofte finder nogle nye stilfulde og elegante produkter, som vi smider ind på shoppen.

Hvis du, ligesom os, heller ikke ønsker at gå på kompromis på kvaliteten af børnetøjet til dit barn, så skal du uden tvivl tage et kig på vores udvalg fra Wheat.

Wheat

Minimal Price: kr 39,50 39.5

Filtrér produkter

Kategorier

Indholdsfortegnelse