Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Toppe

Toppe til piger

Forkæl din skønne datter med fantastiske og farverige flotte overdele af høj kvalitet. Hos Lille Lykke finder du et stort udvalg af de smukkeste og mest yndige toppe til piger. Du finder blandt andet produkter fra det populære mærke Christina Rhode, som har designet nogle feminine toppe med blomster på. De kommer uden ærmer, så de kan bruges om sommeren på de varme dage, eller kombineres med en cardigan på de lidt køligere dage. Hvis du er i tvivl, så køb allerede nu og beslut dig senere. Hos Lille Lykke kan du bytte din vare inden 365 dage. Hold løbende øje med vores sortiment af toppe og andre overdele, da vi opdaterer sortimentet med de nyeste kollektioner. Hvis du er hurtig til at bestille varen inden kl. 18.00, så har du den allerede imorgen. Gå på opdagelse i vores sortiment og find den rette farve og match til din datter.

   

2 vare(r)

   

2 vare(r)

Søde toppe til pige

Vil du have titlen som årets far, mor, onkel eller moster, så skynd dig at tjekke vores udvalg ud. Her finder du de mest populære og yndige toppe til din datter eller niece. Det kan normalvis være en jungle at finde rundt i, hvad man skal vælge. Det har Lille Lykke gjort nemt for dig, ved at nøje udvælge de bedste produkter på markedet. Vi har sammensat et engageret hold, som dagligt holder øje med de førende tøjproducenter rundt i hele verden. Vi stiller naturligvis høje krav til alle tøjproducenter, leverandører og samarbejdspartnere, for at de kan blive en del af vores sortiment til dig. Det gør vi af den grund, at vi mener, at børn fortjener det bedste kvalitetstøj til budgetvenlige priser.

Toppe i flotte mønstre

Toppe er både elegante og feminine til børn. Især når det er i nogle stilrene farver eller med flotte mønstre på. Christina Rohde har været god til at designe og eksperimentere med toppe med blomster på. Her får du en super fin top, som passer til din datter eller niece. Der er naturligvis lagt vægt på, at den har en god pasform, og giver en sød feminin udstråling.

Bestil din top i dag og beslut dig senere

Det kan være svært at beslutte sig endeligt for, hvilken top man skal vælge til ens barn. Der er mange muligheder og stile at vælge imellem. Vi har det mål hos Lille Lykke, at vi ønsker at gøre det så let som muligt for dig, når du skal købe nyt tøj til dit barn. Derfor får du hele 365 dage til at overveje, om du ønsker at beholde den valgte top. Du kan naturligvis prøve den på din datter, for at se om den sidder, som du havde håbet på. Det betyder, at du kan gå ind og bestille en top nu, og vente med at beslutte dig inden de 365 dage. Husk at vi kører med gratis fragt, så det skal du heller ikke bekymre dig om. Vi ønsker ikke at give nogle ubehagelige overraskelser, netop for at det skal være smart og enkelt for dig at handle hos Lille Lykke.

Et univers af toppe til piger

Hos Lille Lykke bliver du en del af et lille univers, hvor du kun finder de bedste kvalitetsprodukter til dine børn. Vi har et mål om at skabe et univers, hvor du kan klare alle husets indkøb af børnetøj på en smart og enkel måde. Derfor har vi samlet et spændende og kreativt udvalg af farverige toppe af høj kvalitet. Gennem vores stærke og engagerede indkøbsteam arbejder vi til dagligt på at skaffe dig de bedste priser på markedet. Skulle du finde et af vores produkter billigere et andet sted på nettet eller i en fysisk butik, så lad os høre fra dig. Vi matcher 100 % prisen.

Hvis du skulle sidde med en særlig forespørgsel på et produkt på en af vores mærker, som vi ikke har i vores sortiment, så kontakt vores kundeservice ved at ringe ind på +45 91 55 33 11 eller skrive direkte til os på kontakt@lillelykke.dk. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.

Toppe

Minimal Price: kr 195,00 195