Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Termotøj

Termotøj til børn

Det kan være svært at vælge mellem sommerjakken og vinterjakken, når det bliver forår eller efterår i Danmark. Vejret er svært at forudsige, og kan variere flere gange i løbet af dagen. Her kan du med fordel vælge termotøj fra Lille Lykke. Termotøjet er nemlig kuldeafvisende, så skulle det blæse eller skulle kulden bide, så holder termotøjet barnets krop dejlig varm. Du kan derfor roligt slippe dine børn fri i naturen eller på legepladsen uden at skulle bekymre dig om, om dit barn kommer til at fryse. Du finder et stort udvalg af termojakker, termobukser og termodragter i forskellige farver og mønstre, så der bør være for enhver smag. Vi har et udvalg af termotøj fra blandt andet de to danske modehuse med børnetøj, Wheat og Hust and Claire.

Gå på opdagelse på vores shop, hvor du løbende bliver opdateret med kvalitetsprodukter fra de nyeste kollektioner. Naturligvis til markeds bedste priser.

   

2 vare(r)

   

2 vare(r)

Behageligt termotøj til børn

Termotøj har den simple funktion at holde dine børn varme og lune i takt med de meget omskiftelige vejrforhold i Danmark. En termodragt er også behagelig for barnet at have på, da der er en stor fleksibilitet i tøjet. Her kan din dreng eller pige frit lege på legepladsen og komme ud i sine yderstillinger, da termodragten også er udviklet til dette formål. Hos Lille Lykke er vi konstant på udkig efter det bedste tøj til dine børn. Her stiller vi naturligvis høje krav til alle de førende tøjproducenter på markedet. Her kigger vi blandt andet på komforten, da vi mener at tøjet skal være åndbart og svedabsorberende. Materialet skal være udviklet i et slidstærkt materiale, så det kan holde i mange år frem. Du har dermed garanti for at investere i termotøj af højeste kvalitet hos Lille Lykke.

Termobukser og termojakker til både drenge og piger

Det kan være en fordel at købe et par termobukser og en termojakke i stedet for en hel termodragt. Det giver en højere og bedre bevægelighed for dit barn. Det kan også være rart, at kunne adskille delene, så de kan blive brugt separat i forhold til det omskiftelige vejr. De fleste oplever, at deres barn vokser hurtigere, end man oftest forventer. Her kan du med fordel nøjes med at udskifte termojakken eller termobukserne, da den anden del højst sandsynligt stadig vil passe. Dermed sparer du penge på at skulle købe en helt ny termodragt.

100 % prismatch på alt termotøj

Vi har hos Lille Lykke et klart mål om, at gøre livet som forældre både let og smart. Det skal være overskueligt og økonomisk fordelagtigt, når man som forældre skal investere i nyt tøj til sit barn. Det er i forvejen dyrt at have børn, da de vokser hurtigt, slider tøjet op og derfor løbende skal have nyt tøj. Derfor har vi nøje udvalgt et sortiment af kvalitetstøj, som er slidstærkt og fremstillet uden skadelige stoffer for dit barn. Det lyder måske dyrt, men vi har gennem et godt samarbejde og stærke indkøb skaffet de bedste priser til dig. Såfremt du skulle opleve at en af vores produkter fås billigere et andet sted, kan du tage fat i vores kundeservice, hvor vi matcher prisen 100 %.  

Et univers af termotøj

Vi har skabt et lille univers af kvalitetstøj for dine børn. Du finder et spændende og bredt udvalg af termodragter, termobukser, termojakker og andet termotøj i flere forskellige stilfulde farver. Vi har et sortiment af børnetøj til drenge og piger i alle aldre. Vi er et hold af dedikerede og engagerede mennesker, som brænder for at gøre det smart og enkelt for dig som husets indkøbschef af tøj til dine børn. Derfor er det vigtigste for os, at det tøj vi tilbyder ikke er gået på kompromis med kvalitet og komfort. Det skal være fremstillet i børnevenlige og slidstærke materialer, så dine børn kan få lov til at lege uden at bekymre sig om at ødelægge sit tøj. 

Gå på opdagelse i vores kreative sortiment, og hold løbende øje med vores sortiment, som vi opdaterer med de nyeste kollektioner på markedet i de flotteste designs.

Termotøj

Minimal Price: kr 250,00 250