Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
Bestil inden 18:00
:
:
:
Så sender vi i dag
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

T-shirts

T-Shirt til børn

Du ejer dem sikkert, din mand ligeså, måske endda din mor og far, så hvorfor skal dit barn ikke også eje dem? Selvfølgelig skal dit barn da det! Det er nemlig t-shirts til børn vi snakker om. Hos LilleLykke finder du et stort udvalg, som kan være med til at pifte dit barns outfit op. Uden tvivl fylder moden i dag meget, både ved de små som store. Hos LilleLykke finder du mærker, som du kender og forbinder med god kvalitet. Der er alt fra de feminine til drengede styles. Så der er noget, som falder i alles smag. Sæt dig endelige tilbage, klik de produkter du ønsker i kurven og køb dine produkter online. HUSK hos LilleLykke er der gratis fragt, prisgaranti, og 365 dages ombytning, så hvis partneren spørger er der altid en undskyldning. Læs mere

   

1 til 48 af 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3

   

1 til 48 af 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3

De langeærmet t-shirt – et sikkert hit! 

Hele året rundt er det rart, når man har noget man kan smide på børnene, inden de skal ud i institutionen, det må godt dække armene lidt og derved tilføje lidt lunt, men samtidig skal det ikke være for varmt, da de små poder render rundt og får varmen. De mange forskellige t-shirts findes med forskellige print.

 De små lyserøde, blomsteret.

Åååååh, de kære små søde piger. Hos LilleLykke har vi dem med mønster, i lyserød, blomsteret, med søde motiver, med korteærmer, langeærmer og meget mere, så der kan findes de styles som din lille pige mangler. Om hun så er den lille prinsesse eller den drengede vildbasse, så finder du hos LilleLykke mange forskellige t-shirts til piger, om de så skal være flagrende, stramme, lette eller lignede. Mange små piger rammer en periode, hvor de går meget op i at være feminine, prinsesser, her kan Christina Rohde levere nogle produkter, som bare rammer plet ved den lille mus gang efter gang.  

Mærker med kvalitet

Tiden om morgenen kan være hektisk i hverdagene og til tider i weekenden, derfor er det vigtigt at når man griber ud efter en t-shirt at den så er kvalitet.

Hos Lillelykke finder du mærker, som vi alle forbinder med kvalitet. Tag nu f.eks. det danske mærke Wheat. De fokuserer på komfort, bevægelsesfrihed og design til fornuftige priser. Samtidig er deres produkter fremstillet i økologisk materiale. Samtidig har de et samarbejde med SOS børnebyerne – se det er børnetøj med god samvittighed.

Grå, sort, blå eller grøn?

Når det kommer til de kære små drenge, er det vigtigt at have en som matcher deres personlighed. Det ville jo aldrig gå, at have en med en drage på, når sønnen er mere indtil fodbold – eller omvendt! Så derfor finder du hos LilleLykke en masse forskellige designs, som møder drengene på det niveau de er på. T-shirts til drenge er vigtige, da de nemt kan få et sæt tøj til at se smart ud. Vi har en masse blandet produkter, som rammer forskellige alders og målgrupper, og som derfor sikre at du kan finde lige det produkt du mangler.

God shopping og tak fordi du handler ved LilleLykke.

T-shirts

Minimal Price: kr 107,40 107.4