Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Støvler

Støvler til børn

Fodtøj er noget af det mest vigtige, når det kommer til børn. Det er derfor vigtigt at vælge de helt rigtige støvler. Det findes et stort udvalg af forskellige muligheder, og det kan derfor være en svær beslutning af tage. Her er det en fordel at overveje, hvad formålet med støvlerne skal være. Herefter er det væsentligt at finde et par støvler, som passer både i størrelsen, og kan holde fødderne varme, når vinteren i Danmark byder sin velkomst. Hos Lille Lykke har vi samlet et spændende udvalg af lækre støvler af højeste kvalitet. Du finder blandt andet populære støvler fra de nyeste kollektioner fra Pom Pom og Petit By Sofie Schnoor. Du finder en række stilfulde farver til både drenge og piger - uanset om du er til korte eller lange støvler med uldfoer.

Gå på opdagelse i vores spændende sortiment. Vi holder dig løbende opdateret på de nyeste kollektioner på markedet - naturligvis til de bedste priser.

   

21 vare(r)

   

21 vare(r)

Støvler til både drenge og piger

Børn elsker at lege, og det skal de helst blive ved med. Uanset om der er vandpytter, mudder, skovbunde, sandstrande, asfalt eller grus, så skal det aldrig være fodtøjet, som begrænser dit barn. Der findes ikke rigtig dårligt vejr eller underlag, men kun dårlig påklædning. Med det rette fodtøj kan du slippe dine børn løs uanset vejret eller underlaget. Med vores udvalg af støvler kan dine børn altid holde fødderne varme og tørre uanset hvad. Når du skal finde et par støvler til dine børn, er det vigtigt, at du har øje for pasformen, så det er komfortabelt og sundt for dit barn at have støvlerne på. I vores sortiment af støvler finder du både høje og lave modeller, som dit barn kan have på hele året rundt. Vi har gummistøvler til børn, som egner sig godt til de dage, hvor det regner eller er vådt udenfor. Derudover har vi vinterstøvler, som er gode til at holde på varmen, da de fleste er fremstillet med uldfoer i støvlen. Vi har sammensat et sortiment med forskellige flotte designs og farver, så der burde være til enhver smag. Gå endelig på opdagelse allerede nu, og find det helt rette match til din dreng eller pige.

Find den rette støvle til din baby eller barn

Når du skal finde fodtøj til dine børn, kan det være en jungle og svært at vide, om man har fundet de helt rigtige støvler. Det vigtigste er naturligvis, at dit barn ikke kommer til at fryse fødderne. Dog kan støvler med uldfoer godt blive for varme at have på for barnet, hvis de bliver taget på for tidligt på sæsonen. For at balancere med det utilregnelige vejr i Danmark og sæsonerne kan det godt svare sig, at investere i to par støvler. F.eks. et par gummistøvler, som er vandafvisende og et andet par, som har uldfoer. I vores udvalg af støvler finder du et bredt sortiment i høj kvalitet, da de er fremstillet i slidstærke materialer. De holder derfor i mange sæsoner frem.

Hvorfor købe dine støvler hos Lille Lykke?

Hos Lille Lykke har vi et klart mål om at gøre det så let og smart for dig at være indkøbschef for familiens fodtøj derhjemme. Når du handler hos Lille Lykke, skal du ikke skal bekymre dig om en parkeringsplads, om p-skiven udløber, eller om du kan nå hjem og lave aftensmad til familien. Du kan handle på alle døgnets 24 timer, ligemeget om du er hjemme, i sommerhuset eller på kontoret. Du har fuld adgang til et sortiment af de nyeste produkter på markedet. Vi opdaterer løbende vores sortiment ud fra de nyeste kollektioner, som de førende producenter lancerer. Du får dem naturligvis til de bedste priser. Såfremt du skulle finde de samme støvler billigere et andet sted, så tag fat i vores kundeservice. For vi matcher prisen 100 %.

Du kan kontakte vores kundeservice på enten tlf. +45 91 55 33 11 eller ved at skrive direkte til os på kontakt@lillelykke.dk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker gratis råd eller vejledning til, hvordan du finder det rette match af støvler til din dreng eller pige.

Støvler

Minimal Price: kr 179,00 179