De smukke nyheder er landet og du får dem lige nu med GRATIS fragt <3
Bestil inden 17:45
:
:
:
Og vi sender idag
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Softshells

Softshells til børn

Praktisk og alsidigt softshell fra bla. Molo Softshell er din garanti for dit guld er klædt forsvarligt og lækkert på. Vi har et udvalg af softshell jakker, bukser og heldragter fra mærker som bla. MINI A TURE og Molo.

20 vare(r)

20 vare(r)

Praktisk og behageligt overtøj til drenge og piger

Softshell jakker til børn kan bedst betegnes som værende en mellemting mellem en regnjakke og en almindelig tynd sportsjakke. Softshell stoffet er nemlig både vand- og vindafvisende, hvilket gør det utrolig praktisk, når børnene skal tilbringe tid udenfor i det meget omskiftelige og uforudsigelige vejr, som vi har i Danmark.

Softshell overtøjet er perfekt til børn, der har behov for at være aktive udenfor i alt slags vejr. Det meget tynde materiale gør det nemlig nemt for børnene at lege, uden at deres bevægelser bliver begrænset. Åndbarheden i materialet gør også, at børnene ikke bliver for varme og svedige, når de løber rundt med overtøjet på.

Softshell er i høj kvalitet og beskytter dit barn mod både vind og regn, samtidig med at det lader dit barn ånde og bevæge sig frit uden begrænsninger.

   

Lette tekstiler med vand- og vindafvisende egenskaber

Overgangsperioden mellem det varme og det kolde vejr i Danmark er altid en svær periode, når man skal give sine børn overtøj på. I efteråret, når vinden rusker og regnen falder ned i længere perioder, så bliver sommerjakken typisk for kold. Vinterjakken og flyverdragten er også stadig for varm for børnene.

Softshell overtøjet er som skabt til børn, fordi det lette materiale sikrer høj bevægelighed, således barnet ikke bliver begrænset i sin leg. De vand- og vindafvisende egenskaber gør også, at dine børn kan lege udenfor i timevis uden, at de bliver våde eller kolde. Hvis barnet sveder vil det tætvævede softshell materiale holde kropstemperaturen i balance.

Har du et meget varmt barn skal du sørge for at give ham eller hende en jakke på, der ikke er for tæt, så fugten kommer til at kondensere under jakken når barnet sveder. Så bliver barnet hurtig våd og kold. Softshell jakken transporterer fugt og overskudsvarme væk fra kroppen, hvorfor den er god til meget varme børn.

 

Vandsøjletryk (WP) i softshells

En softshell jakke er ikke 100 % vandtæt på samme måde som en regnjakke er. Men den er i stedet vandafvisende, hvilket vil sige, at den sagtens kan holde dit barn tør, selvom det regner en smule eller der kommer en enkelt kraftig byge. Har den ligeledes tapede sømme, så vil den kunne modstå endnu mere regn.

MINI A TUREs softshell sæt til børn har typisk et vandsøjletryk (WP) på 8.000 mm., hvilket vil sige, at det sagtens kan modstå kraftig regn i få timer eller en smule regn i en længere periode. Hvis det regner rigtig meget, så skal barnet alternativt have regntøj på, for at du kan være sikker på, at han eller hun forholder sig helt tør.

Jo højere et vandsøjletryk overtøjet har, jo mere vandtæt er tøjet. Regntøj har typisk et vandsøjletryk på over 12.000 WP.

 

Softshell jakke og bukser eller heldragt?  

Man kan betegne softshell overtøjet som en alternativ løsning til termotøjet. Hvor termotøjets vigtigste opgave er at holde barnets krop varm, så har softshells til opgave at holde barnet tør. Typisk anvendes denne type af overtøj derfor i overgangsperioden mellem sommer og vinter, når kulden ikke rigtig har bidt sig fast endnu.

Mange forlænger denne periode ved at benytte softshell tøjet med en tykkere fleece- eller striktrøje under, for at overtøjet kan give barnet noget mere varme.

På samme måde som ved termotøj kan man få softshell sæt, som består af både jakke og bukser, men man kan også få softshell dragter til børn.

 

Softshell sæt til drenge og piger

Et sæt bestående af både en jakke og bukser i softshell er utrolig praktisk i daginstitutionerne, hvor barnets overtøj gerne skal kunne dække flere behov. Her er der nemlig mulighed for at barnet kan bruge både jakke og bukser som et sæt, når jorden fx er meget fugtig. På den måde bliver numsen ikke våd, når barnet sætter sig ned på jorden eller lignende.

Med et sæt er der også mulighed for kun at anvende jakken til de mere solrige dage eller når barnet skal til og fra børnehave eller skole.

Både jakke og bukser laves med elastik i talje, såvel som ved ankel og håndled. På den måde kommer vind og regn ikke til at trænge ind, når barnet leger udenfor. Jakken har også typisk en aftagelig hætte.

 

Softshell heldragt til børn

Heldragten benyttes typisk til de lidt mindre børn, som gerne tumler mere rundt på jorden, når der leges. Det smarte ved heldragten er, at barnet ikke kommer til at ‘skille på midten’, når der leges. På den måde undgår man at kulde og vind trækker ind under overtøjet og gør barnet våd og kold.

Heldragten kan også benyttes som sovedragt til de helt små, når de skal sove i barnevognen. Det åndbare materiale sikrer, at barnet ikke bliver for varm med dragten på, så barnet kan sove trygt og godt.

 

Softshells

Minimal Price: kr 449,00 449