De smukke nyheder er landet og du får dem lige nu med GRATIS fragt <3
Bestil inden 17:45
:
:
:
Og vi sender idag
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Småfolk

Småfolk 

Gå på opdagelse i vores spændende og farverige udvalg af børnetøj fra det anerkendte og populære mærke, Småfolk.

1 til 48 af 66

  1. 1
  2. 2

1 til 48 af 66

  1. 1
  2. 2

Småfolk - Baby- og børnetøj

Hos Lille Lykke er vi stolte af at kunne præsentere lækkert baby- og børnetøj fra Småfolk. Det er et anerkendt og populært mærke, som gjorde sig bemærket tilbage i 2004, hvor det hele startede. Virksomheden startede som en lille idé, da de selv havde et lille barn på fire måneder. Det har udviklet sig til, at Småfolk i dag beskæftiger sig med 18 mennesker på fuld tid, hvor de leverer baby- og børnetøj til 22 lande i hele verden. Du finder tre fysiske butikker rundt i hele landet, hvor dit barn kan prøve tøjet på.

Generelt er det glade farver, som er det kendetegnende ved deres kollektioner. De er ikke bange for at eksperimentere og lade tøjet have sit eget udtryk. Her er der maksimalt fokus på hver en detalje, så intet er efterladt til tilfældighederne. Alt tøj bliver fremstillet uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Dit barn får altså et af det bedste produkter på markedet.

Dansk design i høj kvalitet

Er du typen, som gerne vil støtte op om dansk design, så er Småfolk det helt ideelle valg for dig, når det kommer til børnetøj. Ikke kun fordi det er dansk design, men fordi de siden 2004 har leveret kvalitetstøj til mange børnefamilier i hele landet. Småfolk har fået et af verdens mest attraktive certificeringer, nemlig Oekotex. Det er din sikkerhed for, at der løbende bliver tjekket op på, at alt det tøj de producerer ikke indeholder nogen former for skadelige kemikalier.

Stort udvalg af børnetøj fra Småfolk

Hos Lille Lykke har vi eksklusivt adgang til deres fire nye kollektioner, før de bliver gjort officielle. Hold derfor løbende øje på vores shop, hvor vi opdaterer dig med de nyeste kollektioner fra Småfolk. Vi har en klar mission om at gøre livet så let og smart for dig som indkøbschef for din familie derhjemme. Derfor skal du naturligvis have et bredt og kreativt udvalg at beslutte dig ud fra. Vi har udvalgt de bedste produkter i forskellige farver og modeller. Du kan finde alt fra hagesmækker, heldragter, bluser, natdragter og meget andet børnetøj, så der burde være noget for enhver smag.

Hvorfor købe børnetøj fra Småfolk hos Lille Lykke?

Der er flere fordele ved at handle hos Lille Lykke. Først og fremmest er det vigtigt at fremhæve, at vi ikke ønsker nogen vildledende priser eller ubehagelige overraskelser. Derfor er din fragt altid gratis hos Lille Lykke uanset ordrestørrelsen. Du betaler altså kun for varens pris. Du tænker sikkert, at prisen så er dyrere end de andre steder, da vi putter fragten i varens pris, men nej. Vi tilbyder alle produkter i vores sortiment til de bedste priser på markedet. Skulle du på et tidspunkt opleve at finde det samme produkt billigere et andet sted, så kontakt vores kundeservice. Vi tilbyder dig 100 % prismatch på varen.

Vi er slet ikke færdige endnu, for hos Lille Lykke kan du bestille varen og vente med at beslutte dig inden 365 dage. Vi ombytter nemlig alle varer inden 365 dage.

Vi arbejde løbende på at gøre det nemmere, smartere og bedre for dig, at være kunde hos Lille Lykke. Gå på opdagelse i vores lille univers, hvor du forhåbentlig finder det du leder efter til dit barn.

Småfolk

Minimal Price: kr 54,50 54.5