Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Skjorter

Skjorter til børn

Skjorter kan være aktuelt for babyer og børn, når der er skolefester, familiefødselsdage eller andre højtider på året, hvor den formelle påklædning bliver løftet selv i børnehøjde. Oftest er garderobeskabet fyldt med bluser, bukser og andet afslappet hverdagstøj. Med en skjorte kan du pifte hverdagen op på en charmerende måde. Vi har et stort udvalg af flotte, stilrene og farverige skjorter til drenge i alle aldre. Du finder både de helt klassiske skjorter til både hverdagsbrug og de festlige begivenheder. Derudover har vi et spændende udvalg af ternede og stribede skjorter til dem, som gerne vil give det et ekstra lille twist. 

Uanset hvad stiller vi sikkerhed for, at du har et sortiment af kvalitetstøj til dine børn i alle prisklasser. Fælles for alle vores produkter er at de fremstilles i højeste kvalitet, hvor der er lagt vægt på god komfort og åndbarhed

   

11 vare(r)

   

11 vare(r)

Skjorter til både hverdag og festlige lejligheder

En skjorte er i dag blevet et MUST-HAVE. Skjorter kan enten sammensættes med et par stilfulde jeans eller et par afslappende hverdagsbukser. Uanset hvad giver skjorten dit din dreng eller pige et cool hverdagslook. Der kan være særlige anledninger til, at du vil klæde dit barn på i en flot og strøget skjort. Det kan være konfirmationsfester, fødselsdage, familiebegivenheder eller andre højtider på året som leder til, at man er lidt finere klædt på. Her vælger de fleste en klassisk hvid skjorte med et par mørke bukser til. Flere og flere er begyndt at eksperimentere med flotte farver og mønstre, for at give looket lidt ekstra charme og kant. Du finder både skjorte i mørke og lyse farver. Flere af vores skjorter er designet til, at de kan bruges til forskellige anledninger, da de er fremstillet i et meget blødt og åndbart stof, som gør det komfortabelt for barnet at lege i.  

Skjorter til drenge

Det er meget typisk og normalt at mange drenge i dag er begyndt at gå mere og mere i skjorte. Det er altså derfor ikke kun til festlige begivenheder, men også til hverdag. Blandt andet skjorter, som bliver udviklet af det kendte danske designer mærker Wheat og Hust and Claire bliver udviklet og designet til at har samme bevægelighed som en almindelige bluse. Du finder derfor et stort udvalg af skjorter til drenge fra flere kendte danske og udenlandske populære mærker.

Skjorter til piger

Hos Lille Lykke kalder vi skjorter til piger for tunika. En tunika er til forskel fra en almindelig skjorte oftest en smule længere og mere A-formet. Snittet sidder anderledes end ved en skjorte. Typisk kan en tunika sammensættes med et par jeans, shorts eller en nederdel. Den kan både piftes op med en butterfly eller tones ned med en afslappet cardigan. 

Et univers af skjorter til børn

Hos Lille Lykke har vi samlet et dedikeret og engageret hold af medarbejdere. Hver dag arbejder de for at løbe den ekstra mil, så de kan finde frem til det bedste udvalg af de nyeste tøjkollektioner til dine børn. Her stiller vi naturligvis høje kvalitetskrav til hver eneste tøjproducent, leverandør og samarbejdspartner, for at kunne tilbyde dig det bedste på markedet. Her sætter vi fokus på børnevenlige materialer, som er fremstillet i et slidstærkt materiale, så dit barn kan lege, uden at tøjet let bliver slidt op. 

Vi har en klar mission om at gøre det så let og smart for dig at være indkøbschef af børnetøj i dit hjem. Derfor arbejder vi løbende på at have et udvalg af de nyeste kollektioner på markedet til de bedste priser.

Vi byder dig varmt velkommen til at kigge rundt i vores nøje udvalgte sortiment. Hvis du måtte have spørgsmål i forhold til kvalitet, størrelser eller andet du måtte have på dit hjerte, så ring til os på +45 91 55 33 11 eller skriv direkte til os på kontakt@lillelykke.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig, og vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse.

Skjorter

Minimal Price: kr 149,40 149.4