GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
Bestil inden 18:00
:
:
:
Så sender vi i dag
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Shorts

Shorts til børn

Sommer, sol og shorts – de gyldne tre S’er kunne man kalde dem. En af de vigtigste ting i garderoben om sommeren er shorts til børn. De giver en god bevægelighed, og samtidig er de ikke for varme, derfor er de perfekte her til sommeren og det aktive barn. Heldigvis behøver shorts ikke længere at tilhøre sommeren, med et par lækre strømpebukser indenunder kan de bruges hele året. Lillelykke tilbyder et stort udvalg af shorts som kan købes online her på siden. En af fordelene ved Lillelykke er at de tilbyder gratis fragt og 365 dages ombytning. Her hos Lillelykke finder du til både piger og til drenge. Med andre ord, så skal der shoppes! Tilføj tingene i kurven og nyd oplevelsen, af god service og kvalitet. Læs mere

   

18 vare(r)

   

18 vare(r)


Hos Lillelykke finder du et stort udvalg af shorts, både til drenge og piger. Du finder de søde bloomers til de rå denim til børn og de søde overalls. Det som hjertet begærer. Findes der noget så sødt, som et lille barn løbe rundt på græsset med shorts og en blenumse? Næppe. Derfor er det da en vigtig ting at have i garderoben. De kan både bruges til de fine fester og til hverdag i vuggestuen eller børnehaven. Drenge og piger kan have stor glæde af et par, da de giver god bevægelighed og et frisk pust om benene. Så find dine næste par til de små hos Lillelykke.

Shorts til piger

De kære søde små piger, de skal da have et par. Længe har det været shorts til drenge som har dommineret, hvorimod kjoler og nederdele så har vundet kampen ved pigerne. Men heldigvis har shorts til piger fundet vejen frem, og man kan få en masse søde modeller til piger. Bloomers, overalls, neutrale, mønsteret – hos Lillelykke finder du dem! En af de store modetrend lige nu, er de sødeste bloomers, som klæder enhver lille blenumse og med et par strømpebukser indenunder, har du et sæt som kan holde længe. De forskellige modeller kan nemt piftes op og gøre feminine, piget og prinsesseagtig, eller de kan gøre rå og seje – det afhænger bare af hvad din pige er til.

Shorts til drenge

Et par fede denim til børn er det bare noget som rocker ved enhver dreng. De kan få enhver dreng, til at smelte nogle mødre hjerter. Drengene har længe været stor forbruger af short, hvilket ikke skal ændre sig. At rende rundt i shorts er bare noget som hører sommeren til. Sæt dem sammen med en af de fede t-shirts Lillelykke sælger, og du vil have et fedt sæt! Drenge i shorts gør dem lige det sejere, og det får sommersættet til at stråle. Hos Lillelykke bliver der både solgt denim, mønsteret og neutrale. Det vil sige, det som hjertet begærer skal du nok finde hos Lillelykke.

Shorts

Minimal Price: kr 143,20 143.2

BLACK FRIDAY

SPRING KØEN OVER!