Returvare

Ombytning af varer

Det er ikke muligt at ombytte til en anden varer. Vi refunderer i stedet dit køb, så du kan lave en ny ordre på Lillelykke.dk, dette letter administationstiden således du får de ønskede varer hurtigere. Har du eventuelt købt første ordre med en rabatkode og denne sendes retur til os pga. ønsket om ombytning er vi selvfølgelig behjælpelige med, at du får den nye vare med rabatten.  

 

Fortrydelsesret

Når du køber en vare hos lillelykke.dk som du senere fortryder, kan du returnere denne og få pengene retur.
Denne returret gælder i 14 dage fra du har modtaget varen. Du skal inden 14 dage give meddelelse om at du fortryder købet. Meddelelse kan gives ved e-mail til vores kundeservice. Husk at angiv ordrenummer.
Du kan IKKE fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen. Lillelykke debiterer et administrations - og håndterings gebyr på 80 kr. for pakker der ikke afhentes. Afgiften modsvarer omkostningerne til ekspeditionsgebyr, returfragt og håndtering. Hvis du fortryder efter, at pakken er sendt fra os, skal du hente pakken hos udleveringsstedet og sende den retur til os. Hvis pakken ikke afhentes, registreres den automatisk som ikke-afhentet og debiteres derefter. Dette gebyr lægges derefter til din faktura eller fratrækkes det beløb, du kan få tilbagebetalt, når vi har håndteret returforsendelsen.

 

kontakt@lillelykke.dk

 

Returnering

Vi ønsker altid at give dig den bedste service hos lillelykke.dk. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har fortrudt dit køb. Hos Lillelykke har du altid 14 dages returret fra den dag du modtager din vare. Du skal blot returnere varen til os sammen med dit ordrenummer efter du har meddelt os via mail, at du ønsker at returnere.  

kontakt@lillelykke.dk
 
Vi krediterer din betaling når vi har modtaget din returvare. Send pakken til vores returadresse. Vi anbefaler du sender den forsikret med et tracking nr. Du kan med fordel købe en returlabel til 49,- kr. på vores hjemmeside.

 

BEMÆRK: Hvis du ikke sender pakken forsikret med et trackingnummer, er du selv ansvarlig for dine varer, indtil de når vores lager. Husk at bede om en kvittering når du afleverer din pakke i tilfælde af den bliver væk i processen. 

 

Sørg for at pakke din forsendelse forsvarligt ind og i original emballage. 

 

BEMÆRK: Ved returnering af sko, må skotøjsæsken ikke bruges som forsendelsesæske.

 

HUSK: Varen skal være i samme stand, som ved modtagelse og med intakte mærker/hængetags.