De smukke nyheder er landet og du får dem lige nu med GRATIS fragt <3
Bestil inden 17:45
:
:
:
Og vi sender idag
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

PomPom

PomPom

Pom Pom

Pom Pom støvler og Pom Pom sko er den læreste kvalitet så du er sikker på dit guld får de bedste første skridt ud i verden. Vi har samlet favoritterne til dig her <3

1 til 48 af 94

  1. 1
  2. 2

1 til 48 af 94

  1. 1
  2. 2

Hvem er Pom Pom?

Det hele startede tilbage i 2010 med en far, som elskede sine to skønne børn så højt, at han kun ønskede at de skulle have det allerbedste som han kunne give dem. Denne betænksomme far, Jes Laursen, fik fra sine børn interessen for og ideen til at designe sko. Heraf kom det fantastiske børneskotøjsmærke Pom Pom. Deres sko sælges i 9 forskellige lande i Europa men særligt er det blevet et glødende hedt brand i de nordiske lande. De fine sko bliver designet af Jes Laursen på sit lille kontor i Esbjerg, hvor selve produktionen af Pom Pom skoene finder sted i Portugal.

Jes Laursens drøm og mål i sin tid var, at fremstille kvalitetsbørnesko til gode, fair og overkommelige priser. Dette må siges, at være lykkedes ham til perfektion at indfri eftersom, at Pom Pom sko nu er iblandt markedets mest eftertragede børnesko. Dette skyldes helt afgjort, at man får nogle fantastiske sko, der kan købes til en ganske fornuftig pris. Det danske design læner sig meget op af nutiden, specielt nordens, store efterspørgsel på klassiske, stilrene og enkelte designs. Alligevel forventer vi som forbrugere, at få noget unikt og ualmindeligt men selvfølgelig stadigvæk, hvor de klassiske krav fra førnævnte bliver opfyldt.
Vi vil gerne have det enkelte, helt klassiske samtidig med at vi ønsker, at personalisere vores børn, skille dem ud fra mængden og få dem til at fremstå som det lille, fantastiske og unikke menneske som barnet er. Heldigvis for os, forbrugere, så har Jes Laursen hørt vores bøn og producerer derfor nu også de fineste styles med mønstre eller glamour i form af fx sølv eller guldprikker.

Pom Pom sko bliver fremstillet i kvalitetsskind, ægte læder og rågummi. Det betyder at alle produkterne altid er af en fantastisk høj kvalitet, som er det helt rigtige valg til aktive og modebevidste børn. Kvaliteten er så høj at skoene sagtens kunne videregives i generationer. Dette anbefaler de dog ikke at man gør da sko af naturmaterialer former sig efter barnets fod for at kunne støtte barnet bedst muligt i bevægelser. Det betyder at skoene er ”trådt til” efter 1 barns brug. Dette argument var i øvrigt en af de største årsager til Jes Laursens valg af prisfastsættelse. Alle børn fortjener sine egne sko og alle forældre fortjener, at kunne give sine børn det bedste uden at blive ruineret.

Deres sko er særligt kendt for sine fantastiske skindfutter til børn. Deres hjemmesko er er oftest den parametre, der for forældrene til at vende tilbage for at købe andre Pom Pom styles. Det siger jo lidt sig selv, at når man som forælder vender tilbage til et mærke, så er det fordi man har oplevet en høj tilfredshed. Deres designer styles, der kan bennyttes hele året rundt og til baby og børn i alle aldre. Sandaler til børn er det ypperste inden for børneskotøjmode om sommeren, når du ser udvalget så forstår du hvorfor. Deres sandaler er simpelthen så flotte i farverne og designs. Aller vigtigst er det jo selvfølgelig at børnene elsker at have dem på. De kan lege og løbe så tosset de vil, sandalerne bliver siddende hvor det er tiltænkt.

Pom Pom sko laver fodtøj til både baby og børn, drenge og piger. Deres store udvalg af sko rækker langt udover hjemmesko og sandaler. Du kan finde de smarteste støvler til børn, ballerinaer til piger eller sko til drenge. Gennem hele linjen er kendetegnet ved deres minimalistiske design og gode, anatomiske pasform. Et eksempel på en tilfældig sko kunne være en af deres begynderfutter. De er fantastisk, dejlig bløde og super fleksible i sålen. Deres begynder hjemmesko er fremstillet i blødt, slidstærk og lækker uld. Pom Pom har fremstillet futterne med en skridsikker gummisål, der har små gummidutter underneden. Denne detalje har de vægtet højt for, at kunne optimere det bedst mulige solide greb i underlaget for de små nybegyndere. På hjemmeskoens hæl er der en superflot skinddetalje med strop i, hvilket gør futterne nemmere at give af og på. Med disse informationer kan du vide dig sikker på, at dit barn kan bevæge sig frit, at fødderne har god plads at udfolde sig på samt, at dit barn er sikret det bedst mulige greb i underlaget, hvilket sikrer en bedre balance i det nye univers de små fødder skal til at udforske.

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvad Pom Pom sko er for en størrelse og vi håber, at vi har gjort dig nysgerrig nok til, at tjekke vores sko udvalg ud her online på LilleLykke.dk og måske endda finde og købe din favorit i dag. Vi er simpelthen fuldstændig overbevist om, at du, ligesom størstedelen af alle andre børn og forældre, vil falde pladask for de lækre designs og ikke mindst den omfavnende og kærlige pasform. Dit barn kommer til at elske dig endnu højere. Just saying. De formår at gøre selv de mest kræsende, taknemmelige. Så værsgo – velkommen til vores LilleLykke univers og lækre udvalg af sko til børn.

PomPom

Minimal Price: kr 99,50 99.5