0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pom Pom Sandaler

Pom Pom sandaler er en favorit når det kommer til sandaler til børn. Deres lækre, unikke og håndlavede design til super skarp pris gør dem til en vinder hos de små guldklumper <3

11 vare(r)

11 vare(r)

Hvordan vælger du de rigtige sandaler til dit barn?

Der er mange ting at tage højde for når du skal vælge sandaler til dit barn. Du skal både vælge design, model og størrelse, men derudover skal du også vælge kvalitet og pris efter hvad der passer ind i lige netop dit budget.
Det er her at Pom Poms sandaler for alvor kommer på banen. Pom Poms sandaler er nemlig håndsyede sandaler af høj kvalitet, men samtidig til en overkommelig pris. Når først du har gjort dig overvejelser om pris og kvalitet, er design, model og størrelse det mindste problem. Pom Poms sandaler produceres i forskellige modeller og væld af flotte farver, så der skulle være noget for enhver smag.

Sandaler til barnet der lige har lært og gå

Skal du ud og købe sandaler og har dit barn lige lært at gå, vil vi hos lillelykke anbefale, at du køber en sandal med fast hælkappe og god støtte omkring anklen. En lukket sandal vil beskytte barnets tæer og den første sandal anbefales at være med 1-1,2 cm voksetillæg, det er her vigtigt at voksetillægget ikke er større end de 1,2 cm, da det vil gøre det svært for barnet at gå ordentligt i sandalen.
Hos Pom Pom er det nemt at finde den rigtige sandal til barnet, der lige har lært at gå, da de kalder disse modeller for begyndersandaler. Har dit barn en høj vrist, er det en god ide at vælge en sandal med spænder, så den kan tilpasses dit barns behov, vigtigt er det at sandalen sidder godt til, men ikke klemmer nogle steder.

Sandaler til børnehavebarnet

Hos Pom Pom mener man at alle børn skal have deres egne sandaler og ikke arve efter andre, dette skyldes at de naturlige materialer arbejder når sandalerne bruges og derfor former sig efter barnets fod.
Et barn i børnehavealderen har brug for en slidstærk og åndbar sandal, så de kan bruges af selv de mest aktive børn og fødderne kan ånde. Da børnehavebørn har en mere sikker gang end de mindste, må der gerne være op til 1,5 cm i voksetillæg, men heller ikke mere. Igen vil en sandal med lukket tå være at anbefale, så børnene ikke skraber tæerne når de f.eks. løber eller cykler. Mål altid dit barns fødder inden du bestiller sandaler, så du får den helt rigtige størrelse.

Sandaler til skolebarnet

Når barnet kommer op i skolealderen, har de ikke længere behov for samme beskyttelse af tæerne mere, så man kan overveje hvorvidt barnet skal skifte fra en sandal med lukket tå til en åben sandal. Især pigerne vil her være tilbøjelige til at vælge de åbne sandaler, så man kan se de lakerede tånegle. Men uanset hvad man vælger kan man få stillet sit behov hos Pom Pom, da de både producere de lukkede og åbne sandaler.

Så derfor må konklusionen være, at hvis du ønsker sandaler af høj kvalitet, lækkert design og gode materialer, men samtidig til en overkommelig pris, så skal du vælge dine nye sandaler fra Pom Pom.

pom pom sandaler

Minimal Price: kr 329,40 329.4

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Køn
 1. Dreng
 2. Pige
 3. Unisex
Kategori
 1. Sandaler (11)
Vælg venligst størrelse
 1. 19 (5)
 2. 20 (2)
 3. 21 (2)
 4. 22 (2)
 5. 24 (3)
 6. 25 (3)
 7. 26 (2)
 8. 27 (1)
 9. 28 (3)
 10. 30 (1)
Farve
 1. Rød / Orange
 2. Rosa
 3. Blå
 4. Grøn
 5. Brun
 6. Sort
Brand
 1. Pom Pom (11)

Indholdsfortegnelse