0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pom Pom hjemmesko 

Pom Pom hjemmesko til børn er den lækreste kvalitet i en håndlavet sko. Det er ikke uden grund Pom Pom er blevet danskernes favorit men pas på, du bliver fristet.

2 vare(r)

2 vare(r)

Sko fra Pom Pom

Hos Lillelykke er vi rigtig glade for sko fra Pom Pom. Skoene bliver fremstillet på en lille familieejet fabrik i Portugal. Pom Pom skoene bliver håndlavet af 100 % chrome VI fri læder. Det danske brand er kendt for et stilrent design og ikke mindst gode priser, så alle kan være med. Alle deres sko til børn er fremstillet af naturlige materialer, såsom læder, skind, gummi eller uld. Dette er med til at sikre en yderst lækker og god kvalitet.

Pom Pom hjemmesko

Brandet er en af vores absolutte favoritter. Der er taget specielt højde for, at børnene har fart over feltet i løbet af hele dagen, med den skridsikre bund i 100 % PVC fri naturgummi, og valg af materialer, som sikrer en god komfort for de små fødder.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Hjemmesko til børn med uld Uld er godt hvis dit barn opholder sig på kolde gulve og har brug for mere varme om fødderne. Ulden isolerer og holder effektivt på varmen. Derudover kan ulden absorbere fugten fra børnenes fødder, så hjemmeskoene ikke bliver fugtige, selvom barnet kan komme til at svede.

Hjemmesko til børn med skind Skind er et slidstærkt materiale. Skind er derfor at foretrække, hvis hjemmeskoene bliver brugt flittigt og skal holde sig pæne. Materialet er åndbart og tilpasser sig nemt barnets fod.

Da Pom Pom er et af vores absolutte yndlings brands til børn, kan du roligt og nemt gå på opdagelse i vores store online udvalg af andre sko fra Pom Pom. Her kan du blandt andet finde sko og støvler til børn, begynder sko, sneakers, sandaler, støvletter m.m.

Lillelykke Universet Køb nemt og bekvemt nye lækre sko til børn online hos Lillelykke. Vi tilbyder nemlig altid gratis fragt og dag-til-dag levering, hvis der bestilles inden kl. 18 på en hverdag. Yderligere tilbyder vi 365 dages returret, så velkommen til Lillelykke Universet, hvor vi sætter kundeservicen højt.

pom pom hjemmesko

Minimal Price: kr 349,00 349

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Currently Shopping by

  1. Kategori: Fjern element Sandaler
Køn
  1. Pige
Kategori
  1. Hjemmesko (23)
  2. Sandaler (2)
  3. Sko & Støvler (4)
Vælg venligst størrelse
  1. 24 (2)
Farve
  1. Rød / Orange
  2. Rosa
  3. Gul
Brand
  1. Pom Pom (2)

Indholdsfortegnelse