0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Petit Piao Børnetøj

Petit Paio lanceres først i august 2019 men du kan her hos Lillelykke allerede nu forudbestille dine styles. Der produceres kun begrænset mængde, så hvis du har set dig varm på Petit Piao er dette alletiders mulighed for at komme først med det nye mærke og sikre dig dine yndlingsstyles!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sådan forudbestiller du Petit Piao

Online hos Lillelykke kan du allerede nu købe dine yndlingsstyles fra Petit Piao. Du laver en helt almindelig ordre, fuldstændig som du normalt ville have gjort det. Du vælger altså hvilke styles og størrelser du ønsker at bestille og lægger disse i din kurv. Når bestillingen er lagt modtager du en

Petit Piao Mustard

Når du foretager en forudbestilling af Petit Piao er din bestilling er bindende. Du har selvfølgelig de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret fra købsdato af, samt 101 dages ombytningsret fra vi afsender varen til dig. Hvis shopper flere styles udover Petit Piao så deler vi din levering op i to - den ekstra fragt betaler vi selvfølgelig så du kan få dine resterende varer med det samme! Din samlede Petit Piao bestilling vil blive sendt samlet så snart det er muligt.  ordrebekræftelse og faktura på mail og vi vil sørge for, at sende din ordre afsted så snart Petit Piao bliver lanceret i august.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at sende en mail til kontakt@lillelykke.dk eller ringe på 91553311.

Petit Piaos historie

Petit Piao er fransk og betyder lille snurretop. I august 2019 bliver det første af Petit Piaos Autumm/Winter kollektion lanceret. Det betyder at de længe ventet Petit Piao styles får lov at se dagens lys. Måske har du allerede, her hos Lillelykke, forudbestilt dine favoritstyles, så du bliver blandt de allerførste med det det nye mærke?

Petit Piao er et nyt, økologisk og minimalistisk, skandinavisk børnetøjsbrand, som designer pigetøj, drengetøj og unisextøj. Kollektionerne designes i alderen fra 0-4 år. Petit Paio er skabt af succen bag Pom Pom og Mini Pop nemlig Jes Laursen. Jes gør sætter som altid en æra i at kunne tilbyde helt igennem lækre produkter til endnu mere lækre priser. Tøjet er økologisk, OEKO-TEX og GOTS certificeret og kommer i de lækreste og blødeste kvaliteter. Petit Piao er bygget op på baggrung af følgene grundsten: praktisk, mimimalisme, kvalitet og skønhed.

Vi er skandinaviske af hjertet. Vi er placeret på den blæsende vestkyst i Danmark. Vores design arv er bygget på principperne om praktisk, minimalisme, ynde og kvalitet.

Kollektionsprogrammer AW19

Petit Piao Mushroom

Tidsløse og minimalistiske Petit Piao præsenterer 3 programmer i kollektionen. Der er et basis program, et print program og sidst men ikke mindst et uld program. Alle kollektionens programmer er økologiske og har certifikater, som forsikrer de er kemifrie og har bestået strenge tekstil test og krav 

Petit Piao Basis programunder deres produktion i Indien.

Hele det smukke basisprogram består af ensfarvede modal styles. Der fås modal bodystocking, modal t-shirts, modal leggings og modal bib/hagesmæk. Til efteråret præsenterer Petit Piao 3 smukke farver i deres basisoplæg. Farverne er inspireret af naturen og indebærer derfor rød, olivengrøn og sennepsgul og passer på kryds og tværs ind i resten af kollektionerne.

Petit Piao Print program

Unikke håndtegnede prints, der efter design et blevet malet op med vandfarve for at give det DNA. Det giver et nordisk, tidsløst og minimalistisk look og touch. Petit Piao er meget omhyggelig med deres design. Der bliver lagt rigtig meget kærlighed og gennemgående en står indsats for, at skabe det helt rigtige look. Det må man sige at se har ramt spot on! I deres print serie præsenterer de mushroom print og olive print. Mushroom print er små røde paddehatte på en cremelys baggrund. På paddehattene er også gule skygger, hvorfor dette print er så smukt at matche med både basis tomatrød og sennepsgul. Olive print består af grønne olivengrene med sennepsgule oliven på en cremelys baggrund. Det er så smukt og det er meget lige til højrebenet at matche med basisfarverne olivengrøn og sennepsgul. Printserien er fremstillet i bomuld og lycra.

Petit Piao Uld program

Petit Piao har også et lille uldprogram som vi her hos Lillelykke ikke har valgt at gå ind i endnu. Det bliver kun et spørgsmål om tid, før vi selvfølgelig tilføjer det til vores lækre sortiment. Indtil da kan du finde en masse lækre uldstyles her.

Petit Piao Olive

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Indholdsfortegnelse