Menu

Ombytning og returnering

  Ombytning af varer

Har du fået bestilt en forkert størrelse eller skulle du alligevel have valgt modellen i den anden farve, så kan du naturligvis bytte den hos lillelykke.dk. Du skal blot sende varen retur til os med besked om hvilken vare, du i stedet ønsker. Så sender vi den til dig.

Sørg for at pakke din forsendelse forsvarligt ind og i original emballage. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem, så vi anbefaler derfor også, at du returnerer dine returforsendelser til Lille lykke som pakkepost. Benyt adressen nedenfor eller bestil en returlabel.

  Returnering

Vi ønsker altid at give dig den bedste service hos lillelykke.dk. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har fortrudt dit køb. Hos Lille lykke har du altid 30 dages returret. Du skal blot returnere varen til os sammen med dit ordrenummer. Vi krediterer din betaling når vi har modtaget din returvare.

Hvis varen er til en gave, så anfør hvornår den skal gives i kommentarfeltet under checkout. Så forlænger vi returretten i forhold til dette.

 

  Sådan gør du

1 Download og print returformular

For at vi kan ekspedere din ombytning eller returnering hurtigst muligt, beder vi dig benytte vores returformular.

Download returformular

Hvis du ikke har mulighed for at printe formularen, bedes du blot vedlægge en note i forsendelsen.

2 Klargør forsendelsen

Udfyld og vedlæg returformularen i din forsendelse. Pak forsendelsen forsvarligt ind. Ved ombytning eller returnering skal varen være i original emballage, ubrugt og væsentlig samme stand, som da du modtog den.

3 Returnér forsendelsen

Bestil en returlabel fra Lillelykke.dk med fortrykt adresse til 35 DKK her:

Bestil returlabel

eller send retur- og ombytningsvarer med pakkepost til:
Lille Lykke ApS, Borgmestervangen 5, 6000 Kolding

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér