0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nederdele til børn

En smuk nederdel til pigerne er noget alle piger og mødre elsker. Derfor har vi samlet de smukkeste på et sted, nemlig her. God fornøjelse <3

30 vare(r)

30 vare(r)

Nederdele til børn

At finde den rigtige nederdel til børn, kan være en svær proces – skal den være mønsteret? Neutral? Ensfarvet? Ja spørgsmålene er mange, og dem kan du kun afgøre, vi hos Lillelykke gør vores til at hjælpe til i processen, ved at have et lækkert udvalg.
Se eks. de fantatisk smukke og unikke Molo nederdele eller Petit by Sofie Schnoor Nederdele. Her er du sikker på et lækkert design hvor der er gjort en masse ud af detaljen. Samtidig er kvaliteten helt i top.
Hos Lillelykke sørger vi for, at når du endelig har lavet dit valg, er det kvalitetsprodukter vi tilbyder. Kvalitet er et vigtigt ord for os, da vi så ved at du som kunde får og har den bedste købsoplevelse. Det er også derfor vi hos Lillelykke tilbyder gratis fragt, 365 dages ombytning og meget mere.

Nederdele til piger

Det er en mode som er kommet for at blive og har været her længe, og derfor er det vigtigt at have en eller flere valgmuligheder. Med Lillelykkes returpolitik er det nemt, at bestille flere hjem ad gangen, prøve dem på dit lille vidunder og se hvad der passer, skulle der så være en nederdel som ikke matchede dine forventninger, er muligheden der for at sende den retur.
En af grundene vi ser nederdele til piger som en essentiel ting at have i garderoben, er fordi den er så nem at enten pifte op til fest eller bruges til hverdag, den kan bruges hele året, de fleste mødre elsker dem til deres små og store piger. Da de er højeste mode lige nu, må garderoben fyldes op til de små guldklumper. Et godt fif, er altid at have et par basic i garderoben, som kan sættes til alt, på den måde er du altid sikret et outfit til din lille pige.
Kvalitetsprodukter med høje standarder er et nøgleord hos Lillelykke. En af de mærker som fylder i vores nederdelsudvalg er Petit by Sofie Schnoor og Wheat, som er kendt for deres feminine touch. Et godt design kan ses som et kunstværk, og det må vi sige du finder her.

Derfor kan vi med ro i sindet hos Lillelykke sige: ”Nederdele er et must have”, god shopping <3

Nederdele

Minimal Price: kr 101,97 101.97

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Køn
 1. Pige
Kategori
 1. Nederdele (29)
Vælg venligst størrelse
 1. 56 cm / 1 mdr. (1)
 2. 80 cm / 12 mdr. (2)
 3. 86 cm / 18 mdr. (2)
 4. 92 cm / 2 år (12)
 5. 98 cm / 3 år (17)
 6. 104 cm / 4 år (15)
 7. 110 cm / 5 år (11)
 8. 116 cm / 6 år (9)
 9. 122 cm / 7 år (13)
 10. 128 cm / 8 år (16)
Farve
 1. Wannabe Leopard
 2. Shimmer Grey
 3. Rød / Orange
 4. Rosa
 5. Blå
 6. Grøn
 7. Gul
 8. Grå
 9. Brun
 10. Sort
 11. Hvid
Brand
 1. Christina Rohde (3)
 2. Hust & Claire (5)
 3. Molo (8)
 4. Petit By Sofie Schnoor (5)
 5. Småfolk (1)
 6. Wheat (3)

Indholdsfortegnelse