GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
Bestil inden 18:00
:
:
:
Så sender vi i dag
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Nattøj

Nattøj til Børn

Mange børn lægger meget uroligt når de sover, så i løbet af natten kan de sagtens få sparket dynen af, få den lagt nede med fodenden, på gulvet eller lignede. Alle forældre kender til det, derfor er det vigtigt at huske tøj til de små poder, så de ikke bliver kolde i løbet af natten. Der findes rigtig mange forskellige slags her hos LilleLykke, så derfor er der mange muligheder for at finde et sæt eller en dragt som man lige falder for. Ved brug af online shopping, har du mulighed for at sætter dig tilbage i sofaen med din mobil, tablet, computer eller hvad du ellers lige bruger, nyde en kop varmt og købe løs på vores hjemmeside. Hos LilleLykke har vi 365 dages ombytning, gratis fragt, prisgaranti og 1-2 dages levering, samt lækre mærker. Hvad mere kan man ønske sig? God fornøjelse, vi glæder os over du har valgt LilleLykke.

   

12 vare(r)

   

12 vare(r)

Beklædning om natten

Kan der være en god ide, for at undgå at børnene skulle blive kolde, samtidig kender vi det godt selv – det er møg hyggeligt, at have en stille søndag i hyggetøjet, hvor der bliver leget, hygget og hvad der ellers nu skulle høre til. Så derfor må man jo sige, at det hører klædeskabet til!

 Nattøj baby

De kære små babyer, er meget nye og har svært ved selv at varmeregulere, så når de kolde tider nærmer sig kan vi give de små noget varmt på, så de ikke bliver kolde i løbet af natten. Mange små babyer har det med at sparke deres dyner af, hvilket de skal kunne hvis nu de skulle få det varmt. Så derfor kan det være en god ide at give de små lidt beklædning på til natten, for at undgå at de bliver kolde og forkølet.
Nattøj til baby, findes der mange forskellige og søde slags. Om man så søger de to delte eller heldragten kan du finde dem hos LilleLykke. Her findes de både med motiver og de lidt mere neutrale dragter.

Nattøj børn

Når de små bliver lidt ældre, kan det være heldragten ikke er det bedste match men derimod vælge det todelte tøjsæt, som kan findes her ved LilleLykke. Mange børn kan have det med at ligge uroligt i løbet af natten, ligesom de små babyer får børn ofte sparket dynen af, så derfor er det ligeså gældende ved de lidt ældre børn, at det kan være en god ide med lidt beklædning. Hos LilleLykke finder du også en kjole til de små piger til natten, så derfor er der et bredt udvalg og muligheden for at finde nattøj til både den seje dreng og den lille prinsesse. Nattøj til børn er bare så essentielt, da det er praktisk, hyggeligt og dejligt med nattøj.

Jeg tror vi alle har en lille kærlighed til den ene eller den anden salgs, så derfor er det så dejligt nemt at LilleLykke har flere forskellige slags at vælge imellem. Samtidig er de sæt og dragter vi har i økologisk bommuld – rent win win! 

Nattøj

Minimal Price: kr 129,00 129

BLACK FRIDAY

SPRING KØEN OVER!