0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Molo Jakker

Molo jakker til børn er fyldt med lækre og fede prints. Med en jakke fra Molo er du sikker på en unik jakke i en vanvittig lækker kvalitet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Molo´s jakker er perfekte til det kolde vejr

Det er vigtigt at børnene kan bevæge sig frit når de skal ud. Molo har derfor lavet deres overtøj med letvægts-isolering. Derudover har de et meget højt vandsøjletryk som gør at overtøjet ikke bliver tungt og vådt efter en god leg ude.

Alle vores Molo jakker har et vandsøjletryk på 10.000 mm.

Et vandsøjletryk beskriver mængden af vand materialet kan tåle før det trænger igennem. Overtøj med en vandsøjletryk på 10.000 mm, er vandtæt i al slags vejr. Tøjet skal selvfølgelig behandles efter anvisning for at bevare egenskaberne.

Hvilken åndbarhed skal jeg kigge efter?

Åndbarheden fortæller noget om, hvor godt tøjet er til at lade kropsvarmen trænge igennem stoffet, og er en teknisk definition som beskriver, hvor lang tid det tager for vanddamp at trænge igennem en kvadratmeter (m2) stof på 1 døgn. Jo højere tallet er, jo mere åndbart er tøjet.

Hvis tøjet har en åndbarhed på 2000 g/m2/24 h er det mest ideelt til almindelig leg, hvor barnet ikke har det varmt. Hvis barnet er til lidt mere aktiv leg skal tøjet helst have en åndbarhed på 5000 g/m2/24 h. Alt tøj over 8.000 g/m2/24 h er til det barn, som har det varmt og sveder af sin aktivitet eller leg.

Netop derfor er Molo´s jakke perfekt til alt ude leg.

Her på Lillelykke er alle Molo´s jakker med en åndbarhed på 8.000 - 10.000 mm, netop fordi vores guldklumper skal have det bedste ! :-)

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Indholdsfortegnelse