0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Molo flyverdragt

Flyverdragt Molo er en absoulut klassiker blandt de danske forældre og vi forstår hvorfor. Vi har gjort os umage og valgt de lækreste så du kan lade dig friste <3

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Molo´s Flyverdragter er perfekte til det kolde vejr

Når børnene skal ud at lege er det vigtigt at de kan bevæge sig og at de ikke bliver kolde og våde. Molo flyverdragter er lavet med et varmt letvægts-foer og har et meget højt vandsøjletryk som gør at flyverdragten ikke bliver tung og børnene ikke bliver våde og kolde efter leg ude.
Molo flyverdragter kommer år efter år i de to populære modeller pyxis og polaris. Disse molo flyverdragter har år efter år være super populære grundet deres fantastisk egenskaber.

To-delt eller heldragt fra Molo?

Vi anbefalet om vinteren når der er så koldt en heldragt. Det er en fordel at der ikke kan komme kulde ind når børnene er små som der kan i et to-delt sæt. Der kan der komme kulde ind mellem bukser og jakke, især hvis børnene leger meget.

Alle vores Molo flyverdragter har et vandsøjletryk på 10.000 mm.

Et vandsøjletryk beskriver mængden af vand materialet kan tåle før det trænger igennem din molo flyverdragt. Overtøj med en vandsøjletryk på 10.000 mm, er vandtæt i al slags vejr. Tøjet skal selvfølgelig behandles efter anvisning for at bevare egenskaberne.

Åndbarhed ?

Åndbarheden fortæller noget om, hvor godt tøjet er til at lade kropsvarmen trænge igennem stoffet, og er en teknisk definition som beskriver, hvor lang tid det tager for vanddamp at trænge igennem en kvadratmeter (m2) stof på 1 døgn. Jo højere tallet er, jo mere åndbart er din molo flyverdragt.

Hvis tøjet har en åndbarhed på 2000 g/m2/24 h er det mest ideelt til almindelig leg, hvor barnet ikke har det varmt i sin molo flyverdragt. Hvis barnet er til lidt mere aktiv leg skal tøjet helst have en åndbarhed på 5000 g/m2/24 h. Alt tøj over 8.000 g/m2/24 h er til det barn, som har det varmt og sveder af sin aktivitet eller leg.

Netop derfor er Molo´s flyverdragt perfekt til alt ude leg.
Her på Lillelykke er alle Molo´s flyverdragter med en åndbarhed på 8.000 - 10.000 mm, netop fordi vores
guldklumper skal have det bedste ! :-)

Egenskaber for Molo flyverdragter:

Som et af de få mærker er Molo´s flyverdragter PFC-fri.
De er både vand- og vindtætte med høj åndbarhed.
Flyverdragten er foret med varmt, let og blødt materiale, som samtidig tillader kroppen at ånde og flyverdragten bliver ikke tung.

-Vandsøjletryk: 10,000 mm
-Åndbarhed: 8,000 g/M2/24 hrs
-Foret med 3M™ Thinsulate™
-Fremstillet af: 100% Polyester

Vaskeanvisninger

Vask Molo flyverdragt ved 30° med vrangen ud og lukket lynlåse, med ligende farver. Anvend ikke blegemiddel eller optisk-hvidt vaskepulver.
Tørretumbling og strygning ved lav temperatur.
Må ikke renses. Må ikke komme i nærheden af ild.

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Indholdsfortegnelse