Menu

Mie Frey Damgaard - Boob4

Mie Frey Damgaard - Boob4
35,00 DKK

På lager

Søde bryster til ophæng, debat og pjat! 


Mie Frey Damgaard er illustrator og børnebogsforfatter. Hun illustrerer til blandt andre ALT til damerne og har illustreret til Vores Børn. Hun har lavet disse humoristiske brystophæng som et indspark til debatten om amning i offentlige rum.


"I et stykke tid i Danmark har der været en del debat om bryster!
Hvorvidt det er ok for kvinder at amme i offentligheden, sideløbende med reklamer for billige brystimplantater overalt i det offentlige rum. Dette har ført til en ganske ophedet debat og en masse snak om kvindes fantastisk kropsdel - bryster.
Det har også inspireret mig til at lave 6 sæt unikke bryster.
Så alle kvinder og bryst elskende mænd, pynt op i jeres hverdag med bryster! Hvorfor ikke? Vi taler om dem hele tiden alligevel!"
Mie Frey Damgaard

Brug brystophængene som et sødt og feminint indslag på opslagstavlen, dekorer barselgaven med et sæt ammebryster (vel og mærket når du er sikker på, at amningen kører, så du ikke risikere at såre en følsom nybagt mor), eller gå all in og hæng alle hele samlingen op på grene i stuen.


Brysterne er trykt på kraftigt 400g papir, hænger i et fint silkebånd og måler ca. 9 x 6,5 cm.

  Post Danmark uden omdeling 19 DKK / Med omdeling 49 DKK

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér