Vi kører shopping weekend t.o.m. Søndag med GRATIS fragt - Brug koden: SHOPPINGWEEKEND
FRAGT KUN 29,- GRATIS FRAGT V. 399,-     365 DAGES OMBYTNING DAG TIL DAG LEVERING
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Leggings

Leggings Baby

Velkommen til et univers af lækre leggings til dit barn. Vi har brugt en masse tid og gjort os umage så du blot kan læne dig tilbage og lade dig friste <3

39 vare(r)

39 vare(r)

Leggings er nemme at kombinere med resten af dit barn eller babys garderobe og giver gode muligheder for sammensætning af mange forskellige outfits. Når du vælger model til dit barn, kan du med fordel gå efter farver og prints der passer til barnets øvrige garderobe. Hvis dit barn er mellem to størrelser, anbefales det, at man vælger den største størrelse, det giver dit barn mulighed for at vokse i dem og der kan eksempelvis laves et lille opsmøg hvis de indkøbte leggings er en smule for lange.

 Leggings, baby og bleskift

Leggings er ofte lavet i bløde og elastiske materialer som bomuld og uld, og uden hverken lynlås eller knapper. Det gør dem nemme at tage af og på baby ved bleskift og sikre at intet generer den lille under amning, middagslur i barnevognen eller leg.
Nogle mærker producerer ligeledes med fod til de helt små. Dermed behøver du ikke bekymre dig om strømper, der sparkes af den lille fod.
Leggings kan ofte købes med søde prints, i sæt med en lang eller kortærmet body, som et alternativ til en heldragt.

Leggings fås til alle årstider både bomuld og uld

Med uld får du varme til din guldklump. Uldtøj er generelt et skønt valg til dit barn eller baby. Uld er et naturmateriale, som isolerer både i varme og kulde. Ulden absorberer bedre end bomuld og holder derfor dit barn tørt. Mange mener, at uld kan være med til at mindske dage med forkølelse og sygdom i de kolde måneder, da barnt er varmt og tørt.
Du skal dog huske, at uld skal vaskes anderledes end andre materialer:
-       Vask kun uld når det er beskidt
-       Uld må ikke tørres i tørretumbler
-       Brug altid maskinens skåne/uldvaskeprogram
-       Brug vaskemiddel specielt fremstillet til uld.


Leggings til piger, giver rig mulighed for sammensætning af mange fine outfits.

Små prinsesser elsker at gå i fine kjoler. Leggings kan ofte være et godt alternativ til strømpebukser, da de er tættere i stoffet og dermed lidt varmere end strømpebukser. De kan bruges med strømper i en støvle eller kondisko eller uden strømper i en fin sommersandal.
Brug barnets leggings både under en nederdel, tunika, med en top, cardigan eller som sportstøj. Mulighederne er mange. Samtidig er de en billig måde at tilføre barnets garderobe et frisk pift af farver.

Leggings til aktive drenge

Leggings gnaver ikke og kan nemt kombineres med fine skjorter, t-shirts, strikbluser og bruges med eller uden strømper. De er ligeledes et fint alternativ til sportstøj.
Aktive drenge har brug for bevægelsesfrihed for at kunne udforske verden. Jeans kan for små drenge være meget stive i stoffet og hæmme bevægelsesfriheden en smule. Med leggings er du sikker på, at barnet kan bevæge sig frit. Det giver rig mulighed for nysgerrigt at gå på eventyr og træne sin motorik.  Derudover er de nemme at få af og på, for børn der træner at gå på toilettet.

Leggings

Minimal Price: kr 74,00 74