0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hust & Claire nissehue

Hust and Claire Nissehue Børn - Der findes ikke noget bedre end den hyggelige juletid. Til denne søde juletid hører en lækker nissehue til dit barn sig til.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

De søde nissehuer fra Hust and Claire

Når juletiden og -hyggen nærmer sig, sneen falder måske i det danske land, og nisserne har gemt sig og er ude på ballade. Så findes der da ikke noget sødere end at pifte hyggestemning op derhjemme med en sød nissehue til vore guldklumper. Vi forældre synes det er noget af det mest nuttet at se vores guldklumper med en sød nissehue, og næsten alle børn elsker at rende rundt med en. Der er bare noget særlig ved denne tid på året.

Hust & Claire har i år fremstillet de sødeste design af nissehuer. Her på Lillelykke finder du 4 af de sødeste varianter af nissehuer fra Hust & Claire som er unisex, og kan derfor både bruges til drenge og piger.

Der er alt fra det fineste røde strikmønster eller juletræsmønster, begge med pompon kvast for enden. En fin nissehue med lurex tråd og en kvast i guld, eller en sød rød/hvid stribet nissehue med en blød pompon for enden. Vi er her på Lillelykke så vilde med dem alle, at vi ville have svært ved kun at kunne vælge én

Tjek udvalget ud af de sødeste nissehuer til både piger og drenge fra Hust & Claire her på Lillelykke.

Hos Lillelykke tilbyder vi altid gratis fragt og dag-til-daglevering, hvis der bestilles inden kl. 18 på en hverdag. Ydereligere tilbyder vi 365 dages returret, så velkommen til Lillelykke Universet, hvor vi sætter kundeservicen højt.

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Indholdsfortegnelse