De smukke nyheder er landet og du får dem lige nu med GRATIS fragt <3
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Hust and Claire

Hust and Claire

Hust and Claire

Hust og Claire er noget af det hotteste lige nu og vi forstår hvorfor. Derfor finder du det fantastisk Hust and Claire med den lækreste kvalitet lige her <3

1 til 48 af 253

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 48 af 253

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hust and Claire - Ansvarlighed og kvalitet er grundstenen 

Det populære og succesfulde nordiske modehus Hust and Claire blev tilbage i 1975 etableret i Danmark. Siden da har de skabt en stærk relation til de fleste danske børnefamilier gennem deres baby- og børnetøj, som de ikke har været bange for at eksperimentere med. Én ting de dog ikke eksperimenterer med, er deres sociale ansvarlighed. Du vil derfor med garanti opleve, at alt tøj er produceret i de bedste og mest sunde materialer, som tilgodeser dine børn.  
Skaberne bag Hust and Claire har et stort fokus på social ansvarlighed og miljøet. Helt samme værdier lægger vi også stor vægt på, når vi udvælger vores tøj hos Lille Lykke. Alt det tøj som bliver designet og udviklet, bliver produceret under gode arbejdsvilkår og retfærdige lønforhold. Dette er et stort plus i vores bog.
Du kan derfor med god samvittighed lade dit barn bære designertøj fra Hust and Claire, som et klart signal om at du ønsker det bedste for dine børn, og at du samtidig tager socialt ansvar. Du finder smukke og stilfulde tøjkollektioner til både piger og drenge, som med stor sikkerhed vil falde i god jord hos dit barn.

Tøj til eventyrlystne børn

Vi har nøje udvalgt det mest trendende børnetøj, som egner sig til de eventyrlystne børn, der nyder godt af at lege i den frie danske natur. Hust and Claire gør sig særligt umage med at fremstille tøjet, så det både er komfortabelt for barnet at have på og i et slidstærkt materiale, som er designet til det aktive barn. Udforsk vores lækre udvalg ud af baby- og børnetøj fra Hust and Claire - herunder farverige bluser, søde bodystockings og ikke mindst behagelige bukser til enhver lejlighed.

100 % Prismatch - Få de bedste priser på børnetøj

Hos Lille Lykke sørger vi løbende for at opdatere shoppen med de nyeste kollektioner fra Hust and Claire. Dermed har du altid adgang til de mest populære og trendende kollektioner af børnetøj. Udover at du er sikret de nyeste og smarte kollektioner, skal du naturligvis ikke bekymre dig om prisen, for vi har nemlig prismatch. Prismatch hos Lille Lykke betyder, at hvis du finder en bluse, buksedragt eller andet børnetøj fra Hust and Claire billigere et andet sted, så matcher vi prisen.
Vores mission er, at gøre det så let og enkelt for dig, når du skal ud og shoppe nyt børnetøj til dit barn. Derfor lægger vi den ekstra arbejdsindsats i at skaffe de bedste indkøbspriser gennem vores passionerede og top-engagerede indkøbere. Vi giver dig derfor garanti for, at du finder børnetøj i højeste kvalitet til de skarpeste priser. 

Forkæl dine børn med det bedste design og komfort

Børnetøj bliver designet og produceret på forskellige måder rundt omkring i verden. Det er dog langt fra alle designere, som både formår at kombinere et stilfuldt look med en høj komfort i selvsamme produkt. Hos Hust and Claire er designerne klædt frit på i forhold til at eksperimentere med designs, som skiller sig ud fra mængden, men hvor der naturligvis bliver lagt stort fokus på komforten for barnet.
Komfort spiller en væsentligt rolle for det aktive eller eventyrlystne barn, som elsker at lege, kravle og bruge sin krop. Derfor er der lagt fokus på at udvikle børnetøj i høj kvalitet og med en pasform, som ikke begrænser dit barn. Hvis du, ligesom os, heller ikke ønsker at gå på kompromis på kvaliteten af børnetøjet til dit barn, så skal du uden tvivl vælge Hust and Claire. Gå på opdagelse i de nye og inspirerende kollektioner allerede nu.

Hust and Claire

Minimal Price: kr 74,50 74.5