GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til Dag levering

Product was successfully added to your shopping cart.

Hevea glassutteflaske- blå

Hurtigt overblik

Sutteflaske til vand og mælk fra Hevea fremstillet af borosilikatglas af højeste kvalitet.

Glasflasken kan indeholde 150 ml.

For at hjælpe de små med at holde på flasken, er der sat en Star Ball på. Både for at den er nemmere at få fat på, men også for at baby ikke taber flasken, hvis den skulle være glat. Naturgummi bolden beskytter ligeledes glasset, hvis den tabes på gulvet.

Naturgummi bolden kan bruges separat som legetøj, når den ikke sidder på flasken.

Pakken indeholder:
1 stk. flaske med indikator måler.
1 stk. flaskesut str. 0+ med skruegevind.
1 stk. hætte med mål.
1 stk. vandtæt skuelåg.

Fordele ved Hevea sutteflaske er at den er af 100% ren borosilikatglas, er 100% BPA-fri, phtalat-fri og PVC-fri. Altså 100% fri for skidt kemi.

Tåler maskinopvask, er smag og lugtfri. Naturgummi flaskesutten er blød og er modstandsdygtig overfor bid.

Lagerstatus: På lager

Pris: 199,00 kr

Special Price 179,00 kr

Detaljer

Sutteflaske til vand og mælk fra Hevea fremstillet af borosilikatglas af højeste kvalitet. Glasflasken kan indeholde 150 ml. For at hjælpe de små med at holde på flasken, er der sat en Star Ball på. Både for at den er nemmere at få fat på, men også for at baby ikke taber flasken, hvis den skulle være glat. Naturgummi bolden beskytter ligeledes glasset, hvis den tabes på gulvet. Naturgummi bolden kan bruges separat som legetøj, når den ikke sidder på flasken. Pakken indeholder: 1 stk. flaske med indikator måler. 1 stk. flaskesut str. 0+ med skruegevind. 1 stk. hætte med mål. 1 stk. vandtæt skuelåg. Fordele ved Hevea sutteflaske er at den er af 100% ren borosilikatglas, er 100% BPA-fri, phtalat-fri og PVC-fri. Altså 100% fri for skidt kemi. Tåler maskinopvask, er smag og lugtfri. Naturgummi flaskesutten er blød og er modstandsdygtig overfor bid.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér