Menu

Hevea glassutteflaske- blå

Hevea glassutteflaske- blå
185,00 DKK

På lager

Sutteflaske til vand og mælk fra Hevea fremstillet af borosilikatglas af højeste kvalitet.

Glasflasken kan indeholde 150 ml.

For at hjælpe de små med at holde på flasken, er der sat en Star Ball på. Både for at den er nemmere at få fat på, men også for at baby ikke taber flasken, hvis den skulle være glat. Naturgummi bolden beskytter ligeledes glasset, hvis den tabes på gulvet.

Naturgummi bolden kan bruges separat som legetøj, når den ikke sidder på flasken.

Pakken indeholder:
1 stk. flaske med indikator måler.
1 stk. flaskesut str. 0+ med skruegevind.
1 stk. hætte med mål.
1 stk. vandtæt skuelåg.

Fordele ved Hevea sutteflaske er at den er af 100% ren borosilikatglas, er 100% BPA-fri, phtalat-fri og PVC-fri. Altså 100% fri for skidt kemi.

Tåler maskinopvask, er smag og lugtfri. Naturgummi flaskesutten er blød og er modstandsdygtig overfor bid.

  Post Danmark uden omdeling 19 DKK / Med omdeling 49 DKK

Sutteflaske til vand og mælk fra Hevea fremstillet af borosilikatglas af højeste kvalitet. Glasflasken kan indeholde 150 ml. For at hjælpe de små med at holde på flasken, er der sat en Star Ball på. Både for at den er nemmere at få fat på, men også for at baby ikke taber flasken, hvis den skulle være glat. Naturgummi bolden beskytter ligeledes glasset, hvis den tabes på gulvet. Naturgummi bolden kan bruges separat som legetøj, når den ikke sidder på flasken. Pakken indeholder: 1 stk. flaske med indikator måler. 1 stk. flaskesut str. 0+ med skruegevind. 1 stk. hætte med mål. 1 stk. vandtæt skuelåg. Fordele ved Hevea sutteflaske er at den er af 100% ren borosilikatglas, er 100% BPA-fri, phtalat-fri og PVC-fri. Altså 100% fri for skidt kemi. Tåler maskinopvask, er smag og lugtfri. Naturgummi flaskesutten er blød og er modstandsdygtig overfor bid.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér