Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Heldragter

Heldragter til baby

Heldragter til babyer er et "must-have". Det er den mest praktiske beklædning til de små guldklumper og samtidig noget af det sødeste. Heldragter kan bruges året rundt, om solen skinner eller sneen falder.Hos LilleLykke er heldragterne enten udstyret med knapper forneden eller en lynlås foran, således de er praktiske og anvendelige. Ofte stilles spørgsmålet, om LilleLykke ikke forhandler sparkedragter til babyer. Fortvivl ikke, sparkedragter og heldragter er netop det samme, blot forskellige betegnelser. Heldragter fås enten som "meget simple" eller med de fineste prints, således der er noget for enhver smag og lejlighed. Heldragter kan også bruges som natdragt til babyer, da de små ofte føler mere tryghed ved denne påklædning, og får dermed en bedre nattesøvn. De små banditter kan også konstant sparke dynen af sig, og undgår dermed at blive kolde om natten. Tjek LilleLykkes heldragter ud online og hold dig endelig ikke tilbage med at købe, da de netop er uundværlige. Læs mere

   

37 vare(r)

   

37 vare(r)


Heldragter til drenge og piger

Hos LilleLykke ved vi hvor sød, smart og flot den rigtige heldragt kan være. Derfor gør vi meget ud af at finde de fineste heldragter til enhver smag. Du finder dragter både med og uden prints, i afdæmpede farver og dem der springer mere i øjnene. Uanset hvad, er der noget til enhver smag. Samtidig ved vi hvor fantastisk praktisk en god heldragt kan være og derfor går vi heller ikke på kompromis med kvalitet eller anvendelighed.

Heldragter i uld

Hvis du ikke allerede er klar over det så elsker vi hos Lillelykke materialet uld. Det gør vi af den simple årsag at uld er temperaturregulerende, så når vejret er meget omskrifteligt hjælper ulden dit barn med at holde den helt rigtige temperatur. Dette sikrer den rigtige komfort, både i de vågne timer men også når det skal soves til middag. Du skal dog være opmærksom på uld skal vaskes med et specielt vaskemiddel således du ikke vasker fedtlaget Lanolin ud. Det er dette fedtlag der har den gode evne til at temperaturregulere.

Sparkedragt eller heldragt

Kan du også nogen gange fare vild i junglen af udtryk for forskellige beklædninger til dit barn. Har du før hørt at dit barn bør have en sparkedragt? Fortvivl ikke, en sparkedragt er præcis det samme som en heldragt og du er derfor dækket ind her.

Natdragt til baby og barn

En vigtig del af dit barns udvikling er søvnen. Det er her de mange indtryk fra dagen bearbejdes, dannes og bliver til erfaring og læring. Ligeledes er det her dit barn udvikler på sin fysik således det er klar til at stå, gå, løbe og meget meget mere. Søvnen er derfor helt vital for alle mennesker men specielt for dit barn. For at få en god søvn er det vigtigt med det rette outfit at sove i og her er en natdragt til baby og barn helt sikkert en mulighed. Er det vinter og koldt udenfor er den med til at holde varm over hele kroppen. Men husk altid at vælge det rigtige materiale til årstiden, det er meget afgørende i dit valg af natdragt.

Velkommen i Lillelykke universet

Hos Lillelykke finder du et udvalg der kan hjælpe dig og dit barn til den rigtige trivsel både nat og dag. Vi har nøje sat os ind i hvad det er for nogle heldragter eller sparkedragter om du vil, vi har på shoppen. Således kan du, altid, med god ro i maven shoppe de bedste styles til dig og dit guld. Rigtig god fornøjelse <3

Heldragter

Minimal Price: kr 149,40 149.4