0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hættetrøjer til børn

Hættetrøjer til børn til børn er både smarte og praktiske. De går til de fleste outfits og anledningen. Tag dig et kig omkring af find din favorit.

9 vare(r)

9 vare(r)

Hættetrøjer til børn i smart design

Et outfit til dit barn skal være smart og lækkert. Det må godt være lidt sejt og noget som er nemt for dig at sælge ind til dit barn om morgenen foran klædeskabet. Det er lige præcis hvad en smart hættetrøje til børn gør for dig.
De senere år er hættetrøjer til børn vundet markant frem. Det gælder både til piger og drenge og vi forstår godt hvorfor. Hættetrøjer til børn er nemlig en perfekt overdel næsten uanset hvad lejligheden er. Den kan smides sammen med et par jeans, short, når det skal være pænt eller mere casual. Derudover er en hættetrøje til børn også super praktisk til det meget omskiftelige vejr i Danmark. Med andre ord er en hættetrøje til børn et helt uundværligt stykke tøj i dit barns klædeskab.

Bluser med hætte til børn

Bluser med hætte til børn er fået i mange forskellige flotte farver og prints. Alt lige fra de helt basic i en gennemgående farve til de mere markante der skiller sig langt mere ud, så finder du det her hos Lillelykke. Vores store udvalg af bluser med hætte til børn gør dig i stand til at finde en til enhver lejlighed. Dit barn vil elske dig for det. For samtidig med en bluse med hætte er super smart, så er det også super praktisk at have med. Uanset om det er om vinteren og den skal holde varm, eller en sen sommeraften, så er en bluse med hæte altid god at have i dit barns klædeskab.

Trøjer med hætte til piger

Trøjer med hætte er de senere år vundet frem helt generelt. Men specielt trøjer med hætte til piger har været i en markant udvikling. Pigerne er simpelthen begyndt at se dem som værende super smarte til deres påklædning og som en del af deres outfit, i stedet for en kedelig trøje der blot var der for at holde varm. Vores store udvalg af trøjer med hætte til piger sikrer noget til enhver smag og du kan være sikker på kun at finde trøjer af højeste kvalitet. Hos Lillelykke køber vi nemlig kun trøjer med hætter af den absolut lækreste kvalitet. Det mener vi nemlig de søde og seje piger fortjener.

Trøjer med hætte til drenge

I mange år har det været smart med trøjer med hætte til drenge, men måske mere end nogensinde før. Drengene elsker deres trøjer med hætte. De er smarte, seje og giver dagens outfit et super cool look. Det er alt sammen samtidig med de er super praktisk. De holder nemlig din dreng varm samtidig og bliver det mere køligt kan hætten hurtigt slåes op. Trøjer med hætte til drenge findes i mange forskellige modeller, farver og mønstre. Hos Lillelykke har vi valgt alle favoritterne i et lækkert oplæg. Du kan dog være sikker på at kvaliteten er den bedste på markedet, ellers finder du det ikke hos Lillelykke. Vi mener nemlig at, din dreng fortjerner det bedste.

Hættetrøjer til børn hos Lillelykke

Hos Lillelykke går vi hver dag på arbejde for at kunne tilbyde dig de lækreste produkter med den bedste service og til den skarpeste pris. Derfor finder du hættetrøjer til børn af den højeste kvalitet og ikke andet. Vil tilbyde der hele 101 dages ombytning. Dette betyder at hvis din hættetrøje, mod forventning, ikke passer eller falder i smag, så er det nemt enkelt og at ombytte den. Det synes vi er lækkert. Du får naturligvis alle vores hættetrøjer til børn med dag til dag levering. Fragten koster dig kun 29,- og er ganske gratis allerede ved 499,-. Velkommen til et univers af hættetrøjer til børn hos Lillelykke.

Hættetrøjer til børn

Minimal Price: kr 134,98 134.98

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Køn
 1. Dreng
 2. Pige
 3. Unisex
Kategori
 1. Bluser (9)
Vælg venligst størrelse
 1. 86 cm / 18 mdr. (1)
 2. 92 cm / 2 år (2)
 3. 98 cm / 3 år (2)
 4. 104 cm / 4 år (3)
 5. 110 cm / 5 år (3)
 6. 116 cm / 6 år (6)
 7. 122 cm / 7 år (2)
 8. 128 cm / 8 år (5)
 9. 134 cm / 9 år (1)
Farve
 1. Oriental Peacocks
 2. Rød / Orange
 3. Rosa
 4. Blå
 5. Grå
 6. Sort
Brand
 1. Christina Rohde (1)
 2. Hust & Claire (1)
 3. Mini A Ture (1)
 4. Molo (1)
 5. Wheat (1)

Indholdsfortegnelse