Menu

Forsendelse og fragt

Her på siden finder du al information om forsendelse og fragtpriser. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 14.00 på hverdage, sender vi samme dag - ellers sendes din ordre næstkommende hverdag. Vi bestræber os på at gøre leveringsomkostningerne så overkommelige som muligt - se vores forsendelsespriser nedenfor.
Vi benytter os af Post Danmark, som tilbyder forsendelse med eller uden omdeling. I vores checkout vælger du selv hvilken forsendelsestype, du ønsker, og vælger du uden omdeling, har du mulighed for selv at vælge det posthus eller den pakkeboks, som er nærmest dig.

Forsendelser til Danmark

Post Danmark Uden omdeling Med omdeling
Køb for over 600 DKK Gratis 19 DKK
Køb for under 600 DKK 19 DKK 49 DKK
Fri fragt kan være deaktiveret i forbindelse med specielle tilbudskampagner.

Nordiske lande

Land Priser
Norge 100 DKK
Finland 119 DKK
Sverige, Færøerne, Grønland, Island, Ålandsøerne 100 DKK

Europa

Land Priser
Tyskland 100 DKK
Belgien, Cypern, Egypten, Estland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Israel, Italien, Kroatien, Letland, Luxembourg, Monaco, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Tyrkiet, Ukraine, Ungarn, Østrig 195 DKK

Resten af verden

Land Priser
USA, Canada 295 DKK
Australien, Forenede Arabiske Emirater, Hongkong, Japan, Kina, New Zealand, Qatar, Rusland, Sydkorea 295 DKK
Kontakt os gerne på kontakt@lillelykke.dk, hvis du ønsker forsendelse til et land, som endnu ikke er noteret ovenfor. Vi tager forbehold for prisændringer.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér