0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Forsendelse og fragt

Her på siden finder du al information om forsendelse og fragtpriser. Hvis du bestiller inden klokken 15:00 på hverdage (mandag til fredag) er det vores målsætning at varerne bliver afsendt samme dag, samt at hele leverings processen er afsluttet således pakken er klar til modtagelse allerede næstkommende hverdag, såfremt det er til destinationer i Danmark. 

Vi benytter os af Post Nord, som tilbyder forsendelse med eller uden omdeling. I vores checkout vælger du selv, hvilken forsendelsestype du ønsker at gøre brug af. Vælger du uden omdeling har du selv mulighed for, at vælge hvilken pakkeshop eller døgnboks i nærheden af dig du vil gøre brug af. 
Ring endelig til os hvis du har spørgsmål til din ordre. Da vi som udgangspunkt afsender samme dag som ordren er modtaget, skal du endelig ikke vente for længe med at ringe til os. Vi oplever desværre en del problemer med at PostNord får sendt besked ud, når din pakke er fremme. Vi kan hjælpe dig med at spore din pakke og fortælle dig om den er lagt til afhentning. Pga. disse problemer overgår vores forsendelsesmetode til GLS i starten af 2019.
Fragtpriser

Se på siden angivne fragtpriser gælder til destinationer i Danmark.
Som Danmark regnes i dette tilfælde ikke Grønland og Færøerne. Priserne er som følger:

 • Til Danmark – uden omdeling. Vælg selv udleveringssted:
  Kun kr. 29,- Vi betaler fragten til pakkeshops i Danmark ved køb over kr. 499,-
 • Til Danmark – Med omdeling hjem til privaten:
  kr. 49
 • Til Danmark – Med omdeling til erhverv/arbejdsplads:
  kr. 49
 • Til Grønland, Færøerne eller Island, Sverige, Ålandsøerne:
  kr. 100,00 inkl. moms. på alle ordrer.
 • Til Norge:
  kr. 100,00 inkl. moms. på alle ordrer.
 • Til øvrige lande:
  Se prisen i Checkout eller kontakt os på 91 55 33 11 for oplysninger om fragtprisen

Vi afsender din ordre fra vores lager i løbet af 1-3 hverdage og vi sender altid bestillingerne i den indkommende rækkefølge, så ved udsalg, store kampagner, fødselsdag eller ligende kan der komme lidt længere leveringstid.
Leveringstiden afhænger af bestillings volumen, der skal ekspederes, samt omstændigheder i fragtprocessen som Lillelykke ikke er herre over. Dette kunne være interne fejl hos fragtselskabet. Lillelykke.dk frasiger sig ansvaret for pakken så snart den er overdraget til fragtselskabet, herfra i denne process er det alene fragtselskabet der står til ansvar for pakken og den resterende leveringsprocess. Vi er selvfølgelig meget behjælpelige med at redegøre for leveringsprocessen, hvis du måtte have spørgsmål hertil. Som udgangspunkt sender vi din ordre afsted samme dag, hvis lagt før kl. 15:00 på en hverdag og ellers næstkommende hverdag, og du vil allerede modtage din pakke dagen efter. Vi kan ikke love at du får din pakke med dag-til-dag levering men 98% af vores kunder oplever at modtage sine ordre dag-til-dag.