Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Flyverdragter

Flyverdragter til børn

Hos Lille Lykke har vi et spændende udvalg af flotte og stilrene flyverdragter til dit barn. En flyverdragt kan være ideelt for dit barn, hvis I skal ud og lege i sneen, eller når den kolde vinter byder sin velkomst. Den kolde tid melder oftest sin ankomst, før vi har set os om. Det kan derfor være en fordel at være på forkant og forberedt på at kunne klæde dit barn bedst muligt på.

Vi har udvalgt en række flyverdragter i forskellige farver, styles, og typer, så der burde være en model til enhver smag. Her har vi naturligvis taget højde for at udvælge flyverdragter fra de førende mærker med øje for, at de lever op til vores høje standarder. Vi ønsker kun at tilbyde det bedste af det bedste til dine børn. Vi har øje for at kvaliteten skal være i top, materialerne er børnevenlige og at de nødvendige certifikater er opfyldt hos hver leverandør.

   

6 vare(r)

   

6 vare(r)

Find den rigtige flyverdragt til dit barn

Det er både vigtigt og sundt for dit barns velvære og helbred at være godt klædt på hen over den kolde tid i Danmark. Udover at du kan forvandle den kolde og måske trælse sne og kulde for dit barn, er du samtidig med til at forhindre de typiske sygdomme, som kan påvirkes af det kolde vejr. Det er ikke altid den dyreste model, som kan være det mest optimale valg til dit barn. Da vores udvalg af flyverdragter både egner sig til hverdagsbrug, skirejser m.m., kan det være en fordel at vide nøjagtigt, hvad dit barns behov er.

Flotte farver og god kvalitet til både piger og drenge

Her hos Lille Lykke finder du et stort udvalg af flyverdragter til både piger og drenge i forskellige farver, mønstre og styles. På denne måde har du god mulighed for at finde lige netop den flyverdragt, som dit barn vil kunne lide. Ved at handle hos Lille Lykke har du garanti for at dine køb er af høj kvalitet og i børnevenlige materialer for dine børn. Vi har flyverdragter til børn i alderen 3-12 måneder med en god pasform, så de har den optimale komfort og bevægelighed.

Hold dit barn varmt i de kolde tider

En flyverdragt er et MUST-HAVE for dit barn, hvis du ikke skal bekymre dig om vejrforholdene i Danmark. Flyverdragten er både vandtæt, vindtæt og har en høj åndbarhed. Der er en tendens til, at det regner og blæser meget i Danmark - en almindelig jakke eller tyk trøje er derfor sjældent nok til at forebygge forkølelse eller andre sygdomme for barnet. Hos Lille Lykke har vi sørget for, at du som forældre har mulighed for at klæde dit barn bedst muligt på, når det blæser, regner eller generelt når kulden byder sin ankomst. En flyverdragt er både aktuel for babyer, de helt små børn og de lidt større børn, som ønsker at kunne lege ubekymret i en flyverdragt med høj komfort, varme og fuld bevægelighed.

Et univers med de bedste flyverdragter til børn

Hos Lille Lykke har vi skabt et lille univers af de bedste flyverdragter til dine mindste medlemmer i familien. Vi har et super passioneret team, som netop arbejder på at finde de produkter, som opfylder vores høje standarder for kvalitet, design og komfort. Vores mission er, at du kan forkæle dine børn med kun det bedste, som findes på markedet. Vi ønsker at skabe et samlingssted for forældre og børnefamilier, som er på jagt efter børne- og babytøj, hvor de med sikkerhed ved, at der er taget højde for en række vigtige faktorer, som tilgodeser dine børn.

En af de vigtigste parametre for vores sortiment er, at produkterne er fremstillet i børnevenlige materialer med de mest attraktive certificeringer, så dit barn opnår de bedste vilkår på markedet. Her har vi øje for, at produktet er udviklet i et slidstærkt materiale, så dit barn har mulighed for at lege, kravle og hygge sig uden, at tøjet bliver slidt hurtigt ned. Herudover udvælger vi vores produkter efter den bedst mulige pasform og åndbarhed. På denne måde undgår dit barn at blive begrænset ift. bevægeligheden og samtidig får dit barn den bedste komfort.

Vi byder dig varmt velkommen til at kigge rundt i vores nøje udvalgte sortiment. Hvis du måtte have spørgsmål i forhold til kvalitet, størrelser eller andet du måtte have på dit hjerte, så ring til os på +45 91 55 33 11 eller skriv direkte til os på kontakt@lillelykke.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig, og vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse.

Flyverdragter

Minimal Price: kr 209,40 209.4