Menu

Carriwell Ammetop - Cami sømløs - Sort

Carriwell Ammetop - Cami sømløs - Sort

Pris: 279,00 DKK

Special Price 181,35 DKK

Ikke på lager

Den perfekte Amme BH i en sømløs kropsnær top

Den fantastiske støtte og funktionalitet fra Carriwells amme BH kombineret med den komfortable, varme og facongivende top. Når du åbner op for at amme, undgår du at exponere dig selv for kulde og andet. Du føler dig godt tilpas og varm i denne kropsnære mikrofiber ammetop.

- Anvendelighed: Kan bruges som en almindelig top eller under andet tøj uden at det kan ses.
-Amning: Amme funktion med clips der kan åbnes med en hånd.
-Diskret: Når der ammes offentlig kan du selv bestemme hvor meget "hud" du vil vise.
-Støtte: Støtter nænsomt din barm og giver facon til din talje.

  Post Danmark uden omdeling 19 DKK / Med omdeling 49 DKK

Den perfekte Amme BH i en sømløs kropsnær top Den fantastiske støtte og funktionalitet fra Carriwells amme BH kombineret med den komfortable, varme og facongivende top. Når du åbner op for at amme, undgår du at exponere dig selv for kulde og andet. Du føler dig godt tilpas og varm i denne kropsnære mikrofiber ammetop. - Anvendelighed: Kan bruges som en almindelig top eller under andet tøj uden at det kan ses. -Amning: Amme funktion med clips der kan åbnes med en hånd. -Diskret: Når der ammes offentlig kan du selv bestemme hvor meget "hud" du vil vise. -Støtte: Støtter nænsomt din barm og giver facon til din talje.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér