GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til Dag levering

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Carriwell Amme-BH - Sømløs med indlæg - Sort Carriwell Amme-BH - Sømløs med indlæg - Sort
  • Carriwell Amme-BH - Sømløs med indlæg - Sort Carriwell Amme-BH - Sømløs med indlæg - Sort
  • Størrelsesguide til Carriwell Amme-BH - Sømløs med indlæg Størrelsesguide til Carriwell Amme-BH - Sømløs med indlæg

Carriwell Amme-BH - Sømløs med indlæg

Hurtigt overblik

Carriwells Sømløse Amme BH er en blød og behagelig BH, som følger din krop i takt med den forandre sig. Den enkle ammelukning blotter hele brystet når du ammer. Du opnår derved maksimal hud-til-hud kontakt mellem dig og din baby.

-Facon: De let udtagelige facongivende indlæg støtter din barm.
-Komfortabel: De tynde facongivende indlæg er lette at tage ud af denne utrolige behagelige, ultra-tynde, mikrofiber sømløse amme BH.
-Støttende: De facongivende indlæg forhindre at materialet strækker sig for meget i skålene, dette øge støtten til kvinder med en stor barm.
-Intimitet: De bløde indlæg har en dobbelfunktion, de hjælper med at skjule det mørke område omkring brystvorten, og er også en ekstra forsikring mod mælkelægkage.

Lagerstatus: På lager

Pris: 297,00 kr

Special Price 197,00 kr

* Påkrævede felter

Pris: 297,00 kr

Special Price 197,00 kr

Detaljer

Den mest facongivende BH vi nogensinde har designet. Carriwells Sømløse Amme BH er en blød og behagelig BH, som følger din krop i takt med den forandre sig. Den enkle ammelukning blotter hele brystet når du ammer. Du opnår derved maksimal hud-til-hud kontakt mellem dig og din baby. -Facon: De let udtagelige facongivende indlæg støtter din barm. -Komfortabel: De tynde facongivende indlæg er lette at tage ud af denne utrolige behagelige, ultra-tynde, mikrofiber sømløse amme BH. -Støttende: De facongivende indlæg forhindre at materialet strækker sig for meget i skålene, dette øge støtten til kvinder med en stor barm. -Intimitet: De bløde indlæg har en dobbelfunktion, de hjælper med at skjule det mørke område omkring brystvorten, og er også en ekstra forsikring mod mælkelægkage.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér