Menu

Carriwell - Amme-BH - Sømløs

Carriwell - Amme-BH - Sømløs
249,00 DKK

Ikke på lager

Den mest behagelige amme BH du nogensinde kommer til at prøve!

Carriwells Sømløse Amme BH er en blød og behagelig BH, som følger din krop i takt med den forandre sig. Den enkle ammelukning blotter hele brystet når du ammer. Du opnår derved maksimal hud-til-hud kontakt mellem dig og din baby.

-Komfort: Ingen irriterende sømme eller hårde bøjler.
-Fleksibilitet: Ekstra forlænger medfølger, så det er let at justere omkredsen.
-Anbefalinger: Carriwells Sømløse Amme BH bliver anbefalet af ammerådgivere. Read report.
-Støtte: Det brede brystbånd erstatter f.eks bøjle, giver ekstra støtte og løfter brystet.

  Post Danmark uden omdeling 19 DKK / Med omdeling 49 DKK

Den mest behagelige amme BH du nogensinde kommer til at prøve! Carriwells Sømløse Amme BH er en blød og behagelig BH, som følger din krop i takt med den forandre sig. Den enkle ammelukning blotter hele brystet når du ammer. Du opnår derved maksimal hud-til-hud kontakt mellem dig og din baby. -Komfort: Ingen irriterende sømme eller hårde bøjler. -Fleksibilitet: Ekstra forlænger medfølger, så det er let at justere omkredsen. -Anbefalinger: Carriwells Sømløse Amme BH bliver anbefalet af ammerådgivere. Read report. -Støtte: Det brede brystbånd erstatter f.eks bøjle, giver ekstra støtte og løfter brystet.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér