Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Cardigan

Cardigans til børn

Cardigans til børn i alle aldre er et must, når den danske kulde spidser til. Derfor har vi hos Lille Lykke udvalgt en række flotte, elegante og stilfulde cardigans fra nogle af de førende mærker og brands. Vi har netop tilføjet produkter fra de nyeste kollektioner med et bredt udvalg af farver og mønstre, så der er lidt for enhver smag. I vores sortiment af børnetøj har vi både tøj til drenge og piger.

Hos Lille Lykke har du garanti for, at alle vores produkter er udvalgt efter høje standarder, som tilgodeser dine børn. Alle cardigans fra de respektive mærker nedenfor lever op til at producere deres tøj i et slidstærkt og blødt materiale, som gør det behageligt for dit barn at have på. Her er der naturligvis taget højde for åndbarhed, komfort og bevægelighed, så der ikke er nogen begrænsninger eller forbehold at tage hensyn til som forældre. Sidst men ikke mindst vurderer vi nøje, om de enkelte produkter lever op til, at tøjet er lavet i 100 % børnevenlige materialer.

   

29 vare(r)

   

29 vare(r)

Cardigans til børn og babyer

Hos Lille Lykke har vi et spændende og kreativt udvalg af lækre cardigans til børn og babyer i alle aldre. Du finder blandt andet det populære mærke Hust and Claire, som blev etableret i Danmark helt tilbage i 1975. Det er et af nordens største og mest anerkendte modehuse inden for børnetøj. Derudover finder du mærker som Müsli, Mini A Ture, Christina Rohde og mange flere.

Høj kvalitet i flotte farver og designs

Vi ved efterhånden med det danske vejr, at det kan være utilregneligt og svingende, hvilket er argumentet for at udstyre dit barns garderobe med både striktrøjer og cardigans. Det egner sig både til at have på om sommeren og vinteren, da vejret har det med at variere fra år til år. Uanset hvilken model du vælger ud fra vores sortiment, kan du være sikker på, at alle cardigans til din dreng eller pige vil holde dit barns krop varmt for kulden. De lidt tyndere cardigans kan være ideelle at bruge ved festlige begivenheder som fødselsdage, hyggedage i familien eller blot til hverdagsbrug. 

Dag til dag levering

Du kender det sikkert godt - når man først har fundet noget, man gerne vil have til enten sig selv eller sit barn, så kan man næsten ikke vente. Derfor har vi hos Lille Lykke valgt at etablere et samarbejde, som gør at vi kan køre med dag til dag levering. Det betyder, at hvis du når at bestille en cardigan til barn inden kl. 18.00 alle hverdage, så har du med stor sandsynlighed din levering dagen efter. Derudover kan vi som en ekstra bonus stolt fortælle, at vi betaler for din fragt - uanset størrelsen på din bestilling. Vi ønsker at gøre det så let og simpelt for dig at være kunde og forældre hos Lille Lykke.

100 % prismatch - din garanti for den bedste pris for cardigans

Hos Lille Lykke har du din garanti for at få den bedste pris på hvert eneste produkt i vores sortiment. Det kan du netop, fordi vi har valgt at prismatche. Det betyder i praksis, at hvis du finder en af vores cardigans eller andre produkter et andet sted billigere end på vores shop, så matcher vi naturligvis prisen. Det kan både være hos konkurrenter online eller i fysiske butikker.

Et univers af cardigans til dine børn

Her hos Lille Lykke har vi skabt et lille univers af nøje udvalgte cardigans til dine børn i flotte og stilfulde farver, mønstre og styles. Vi har udstyret os med top engagerede og passionerede mennesker, som brænder for at finde de bedste varer ud fra de nyeste kollektioner på markedet. Her er vores klare mission at gøre det både simpelt og smart for dig som forældre at finde kvalitets børnetøj til både piger og drenge, som opfylder de høje kvalitetsstandarder. Vores mission er at skabe et samlingssted for dem som har børn, børnefamilier og forældre så de kan handle et sted, hvor de ved, at alt børnetøjet er udvalgt efter slidstærke materialer, anerkendte certifikater for børns velvære og ikke mindst materialer, som er 100 % børnevenlige.

Vi byder dig varmt velkommen til at kigge rundt i vores nøje udvalgte sortiment. Hvis du måtte have spørgsmål i forhold til kvalitet, størrelser eller andet du måtte have på dit hjerte, så ring til os på +45 91 55 33 11 eller skriv direkte til os på kontakt@lillelykke.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig, og vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse.

Cardigan

Minimal Price: kr 161,40 161.4