Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
Bestil inden 18:00
:
:
:
Så sender vi i dag
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Müsli

Müsli

Müsli by Green cotton

Giv dit barn en kemifri og fantastisk start på livet – fuldstændig uden at gå på kompromis med børnetøjsmoden, prisen eller kvaliteten. I 2015 blev det nemlig muligt, at få fingrene i det, allerede nu meget kendte, miljøfokuserede økologiske børnetøj fra Müsli by Green Cotton.
Müsli by Green Cotton er et GOTS-certificeret børnetøjsmærke. De giver dig muligheden for at klæde dine kære små på i miljørigtige, økologiske og kemifrie tekstiler.
LilleLykke byder dig og dit barn velkommen ind i dette fantastiske kvalitets-, stilfulde og rene univers, hvor børns frie valg om en kemifri start på livet er hovedfokusset.

   

1 til 48 af 66

  1. 1
  2. 2

   

1 til 48 af 66

  1. 1
  2. 2

Hvis du er tilhænger af økologi, kemifrie tekstiler og kun de reneste, GOTS-testede, materialer. Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Lillelykke har vi åbnet dørene ind til det fantastiske økologiske babytøjs og økologiske børnetøjs univers. Vi er superglade for, at vi kan præsentere dette helt fantastiske børnetøjsmærke, Müsli by Green Cotton, for dig og dit barn. Vi står med armene højt over hovedet og jubler fordi, at vi nu giver dig muligheden for at kunne klæde din største kærlighed smukt på og helt uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi elsker at kunne tilbyde dig at klæde dit barn på i den højeste, nye mode samtidig med at det er fuldstændig fri for kemikalier.

Müsli by Green Cotton er et brand, der har oplevet en efterspørgsel på deres kollektioner, som er eksploderet med lynets hast. Müsli by Green Cotton gjorde det fuldstændig rigtige da de tilbage i 2015 valgte at kreere et brand, hvor økologisk børnetøj og økologisk babytøj skulle sejre under det allerede kendte Green Cotton koncept.

Müsli by Green Cotton er, som navnet afslører, en del af koncernen ”by Green Cotton”.

By Green Cotton har eksisteret siden 1986, hvor skaberen Leif Nørgaard, tænkte forud for alle andre og skabte, hvad der skulle blive starten på dette fantastiske kemifrie og økologiske koncept. 5 år senere, i 1991 producerede by Green Cotton den allerførste 100% økologiskcertificerede bomulds T-shirt.

Müsli By Green Cotten er GOTS-certificeret. Det betyder at alle tekstiler som koncernen fremstiller er underlagt de strengeste regler fra start til slut. Fx er nogle af de strenge, men meget fantastiske krav, at 20% af jorden der dyrkes skal være dækket af spiselige afgrøder til de indfødte og endvidere at bomulden ikke må plantes på samme jord to år i træk.

I forhold til den økologiske og naturbehandlede uld er der strenge krav til dyrenes velfærd og måden de bliver klippet på. Herfra er der en hel række flere sikkerhedskrav om, hvordan ulden spindes og behandles. Selv farvningerne af tekstilerne foregår på en 100% naturlig måde og derfor vil du opleve, at farverne og kvaliteten har en nærmest uendelig levetid når du køber og bruger det økologiske børnetøj fra Müsli by Green Cotton.

Müsli by Green Cottons økologiske babytøj og økologiske børnetøj er fremstillet af de allermest rene materialer, der findes, overhovedet. Derfor kan tøjet faktisk videregives i 7 generationer, hvor det holder den samme flotte autentiske og naturlige farve og ligeledes, hvor kvaliteten stadig er fuldstændig upåvirket. Müsli by Green Cotton elsker tanken omkring genbrug og recykling af deres produkter. Derfor er de fleste økologiske børnetøjs- og økologiske babytøjs styles fra Müsli by Green Gotton designet med ekstra længder i ærmer og ben, for at kunne smøges op eller ned alt efter det næste barns længde. Ingen børn er ens og på denne måde sikrer Müsli by Green Cotton muligheden for, at du videregiver børnetøjet uanset om dit næste barn, eller din venindes barn, er af en lidt anden figur og længde. Hertil skal det selvfølgelig siges, at Müsli by Green Cotton på igen måde går på kompromis med den anatomiske pasform men at de ved denne metode har forbedret pasformen og samtidig øget mulighederne for genanvendelsen af tøjet vil finde sted.
En ekstra bonus er det også for din økonomi som forælder. Vi ved jo alle, at de skønne børn vokser alt, alt for hurtigt ud af deres tøj men på grund af Müsli by Green Cottons implementering af muligheden for, at anvende de ekstra længder på tøjet gør det sig muligt for dit barn, at bruge det økologiske børnetøj lidt længere end normalt.

Det danskdesignede økologiske børnetøjsmærke Müsli by Green Cotton er særligt kendetegnet ved et harmonisk, stilrent, klassisk og lettere afdæmpet udtryk. Müsli by Green Cotton benytter en bred palet med nuancer af farver som rosa, blå og grå til deres basiskollektioner, hvor de sæsonprægede kollektioner taler mere for livlige, legesyge farver og unikke prints. Müsli by Green Cotton er lynhurtigt blevet et superpopulært favoritbørnetøjsmærke hos den bevidste og betænksomme forbruger.

Müsli by Green Cotton designer deres økologiske babytøj og økologisk børnetøj til både drenge og piger. Du vil her på LilleLykke derfor kunne finde bred inspiration til nye styles. Müsli by Green Cotton designer alle beklædningstyper i alt fra nattøj, trendy accessoires, basistøj, bodystockings, heldragter, jumpers, ulddragter til hårbånd, sutteklude, huer og vanter. Müsli by Green Cotton laver nogle af de flotteste designs til hver sæson, de formår at bruge de samme prints i forskellige designs så det både kan passe til de store og til de små. Heldragterne og bodystockings fylder gerne i billedet med de altid fantastiske, smukke prints og klassiske farver men du kan glæde dig over at Müsli by Green Cotton som oftest designer kjoler, leggings, bukser, bluser og t-shirts i den selvsamme stil og mønster. Derfor kan du som forælder købe lige præcis de styles du allerbedst kan lide og selv mixe-matche det til at give lige det udtryk du ønsker for dit barn. Du får altså muligheden for at sammensætte og skabe dit eget unikke trendy sæt, hvor dit barns personlighed omfavnes og udtrykkes bedst muligt.

 

Vi glæder os til at inspirere dig i vores online modeunivers, hvor du kan sidde i dine egne trygge omgivelser og surfe rundt på fashionbølgen. Et godt råd er at klæde dig godt på så du er modstandsdygtig til at vælge mellem alle de fede styles - vi ved nemlig selv, hvor utrolig svært det faktisk kan være fordi der simpelthen findes så ufattelig mange uundværlige og favorit designs bland Müsli by Green Cotton. God fornøjelse!

Müsli

Minimal Price: kr 36,00 36