0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Børnepengebetaling

Det eneste du skal gøre er at, skrive du ønsker betaling med børnepenge i kommentarfeltet og køre din betaling igennem med dit dankort. Vi sørger for først at trække pengene til den næste børnepengebetaling. Vær opmærksom på du kun kan bruge dankort ved børnepengebetaling.

Betal med børnepenge

Når du er velsignet i livet med et barn er det forbundet med en række omkostninger. Det mest naturlige er at bruge børnpengene på nyt tøj til din dreng eller pige. Hos Lillelykke er vi derfor glade for helt gratis at, kunne tilbyde dig muligheden for at købe nu men gemme din betaling til børnepengene udbetales. Det skal nemlig være så nemt og ligetil at shoppe hos os.

Hvad koster det at betale med børnepenge?

En lille guldklump kan være forbundet med mange omkostninger. Der er ingen grund til at gøre det endnu dyrere at være forældre. Derfor har vi valgt at det hos Lillelykke skal være helt GRATIS at betale med børnepenge. Det betyder der ikke kommer nogen gebyrer eller renter på når du vælger at gemme din betaling til børnepengene kommer.

Hvordan betaler jeg med børnepenge hos Lillelykke?

Vi har hos Lillelykke forsøgt at gøre det så nemt som muligt at kunne betale med børnepenge.
Når du er færdig med at vælge blandt de lækre styles og ligge dem i kurven så, fortsætter du til chekout / bestillingsvinduet. Her taster du dine information som navn, adresse, telefonnummer og mail. Du vælger hvordan du vil have tilsendt dine varer. Om det skal være i pakkeshop eller det skal sendes hjem til. Når du har gjort dette vælger du betaling med kort. Det er vigtig du vælger kort og at det er et dankort du betaler med. Det kan rent teknisk nemlig ikke lade sig gøre med andre kort, desværre. Når du har gjort dette notere du blot i feltet “Kommentarer til ordren” at du ønsker at betale med børnepenge.
Nu ved vi når ordren kommer ind, at denne blot skal pakkes og sendes og pengene altså først skal trækkes når næste børnepengeudbetaling kommer.
Vi arbejder hver dag for det skal være så nemt som muligt for dig som kunde. Derfor kigger vi løbende på nye og bedre måder at tilbyde denne løsning på.

Børnepenge med Dankort

For at betaling med børnepenge kan lade sig gøre skal vi som webshop have lov til at trække pengene helt op til 3 måneder efter købet er foretaget. Det eneste kort vi kan få lov at gøre dette på er et dankort. Det er derfor kun med betalinger på dankort vi kan tilbyde børnepengebetaling.
Skulle du ligge en ordre med børnepengebetaling med et andet kort end dankort, så vil beløbet automatisk blive reserveret på din konto og de vil ikke være disponible på din konto.
Hvis du skulle være i den situation at du skifter dankort er det din egne pligt at oplyse os herom. Hvis du ikke gør dette vil sagen blive videregivet til inkasso.
Vi kigger naturligvis løbende på om der skulle komme en teknologi der gør vi i fremtiden kan tilbyde børnepengebetaling via andre kort.

Hvor meget kan jeg købe for med børnepengebetaling?

Det er muligt at købe for helt op til 5000,- med børnepengebetaling. Der er derfor plads til masser af forkælelse i kurven.

Hvornår lander børnepengene i 2019

For at give dig det fulde overblik over hvornår børnepengene for 2019 lander, har vi samlet dem her.
-20 april
-20 juli
-20 oktober
-20 januar
På nuværende tidspunkt er det muligt at vælge betaling med børnepenge til den næstekommende børnepenge. Det betyder at, hvis du ligge en ordre d. 24 Juli, så vil pengene blive trukket d. 20 oktober. Vi arbejder hele tiden på nye måder at kunne betale sine varer på. Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 91553311 eller på kontakt@lillelykke.dk.