Vi kører shopping weekend t.o.m. Søndag med GRATIS fragt - Brug koden: SHOPPINGWEEKEND
FRAGT KUN 29,- GRATIS FRAGT V. 399,-     365 DAGES OMBYTNING DAG TIL DAG LEVERING
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Jakker

Børnejakker

Dit barn skal være klædt godt på til det skiftende vejr. Kun med den helt rigtige jakke til børn kan dette lade sig gøre. Her på siden finder du jakker af bedste kvalitet med de højeste vandsøjletryk og åndbarhed på markedet. Det er din garanti for at finde de bedste jakker til børn. Velkommen til et univers af jakker her hos LilleLykke. Som altid med 365 dages ombytning, altid fri fragt. og dag til dag levering ved bestilling inden kl. 18.00. Læs mere

1 til 48 af 61

  1. 1
  2. 2

1 til 48 af 61

  1. 1
  2. 2

Jakker til de mindste

Der er mange ting at kigge efter når du skal vælge din jakke til dit barn. I den følgende tekst vil vi hos LilleLykke gøre vores bedste for at klæde dig bedst muligt på til at vælge den rigtige jakke til dit barn. De følgende 6 punkter er gode at læse igennem og vil klæde dig på til det rigtige valg.

  1. Vind og vandafvisende. I det danske klime hvor vi hele året rundt kan risikere at løbe ind i et regnskyl er det afgørende for dit barn at have en vandafvisende børnejakke. Langt de fleste jakker til børn er vandafvisende men vær opmærksom på at, det om vinteren ikke er helt nok. Her er det ligeledes afgørende at jakken til dit barn er har tapede sømme, eller kan vand fra sne osv. komme ind.
  2. Åndbarheden er vigtigt. Dit barn er fyldt med energi og der skal ske noget. Uanset årstid skal der leges og udforskes. Lad ikke dit barn blive begrænset af jakken. Derfor skal du vælge jakker til børn med en åndbarhed helt i top. Jakker til børn fås med forskellige åndbarheder hvilket står angivet ved det enkelte produkt. Hvis ikke du vælger en god åndbarhed vil sved og kondens fra kroppen gøre dit barn vådt og forkølet. Meget vigtigt punkt.
  3. Der er forskel på børn og det er dejligt. Nogle børn bevæger sig mere end andre. Dette er noget du er nød til at have med i dine overvejelser når du kigger jakker til børn. Er dit barn et med meget krudt bagi, skal du vælge en mindre varm jakke end hvis dit barn hellere sidder mere stille. Heldigvis er langt de fleste jakker til børn meget fleksible og der kan derfor løbende justeres.
  4. Aftagelig hætte. Der kan være vejr der gør at en hætte på din børnejakke giver god mening. Omvendt kan der også være aktiviteter hvor det er en fordel med jakker til børn uden hætte. Kig derfor om den enkelte børnejakke har aftagelig hætte.
  5. Lommer og hvor mange? Overvej hvor mange lommer det er relevant for dit barn at have. Jakker til børn skal være praktiske og kunne opbevare diverse ting, lige fra vanter, nøgler, papirer eller måske en mobiltelefon. Jakkerne fra Mini A Ture kommer eks. med magnetisme i lommen således den ”automatisk” lukker selv hvis dit barn skulle glemme det – det synes vi er smart!
  6. Børn vokser. De vokser endda hurtigt. Derfor er det godt for økonomien og miljøet hvis en jakker til børn kan bruges så lang tid som muligt. Jakker til børn skal dog heller ikke føles som et telt at have på. Sørg derfor at vælge en jakke der er lidt størrelse at vokse i men ej heller alt for meget. Husk vi ombytter i 365 dage hvis du skulle have bestilt en forkert størrelse.


Hos LilleLykke finder du kun de bedste jakker til børn. Vi bestræber os på hele tiden at have et bredt udvalg så du kan finde netop den børnejakke du synes om. Velkommen til vores univers af jakker til børn hos LilleLykke <3

Jakker

Minimal Price: kr 173,40 173.4