Menu

Bodytox Lavender Sleep Patches

Bodytox Lavender Sleep Patches
49,00 DKK

På lager

Bodytox Lavender Sleep Patches er et fodplaster, som anvendes til at bidrage til en bedre nattesøvn og en naturlig udrensning. Plastret er udviklet efter zonetrapeutiske principper og virker om natten bla. ved hjælp af indholdet af lavendel.
Lavendel er en gammel kendt lægeurt, som virker beroligende og desinficerende.

Bodytox Lavendel Sleep plastrene er udviklet efter oldgamle zoneterapeutiske principper.

Anvendelse
Plastrene er engangsplastre, og sættes under fodsålerne om aftenen efter den medfølgende zoneterapeutiske vejledning og fjernes om morgenen.
Plastrene kan placeres horisontalt i 3 forskellige zoner, hæl, svang eller fodballe. Sørg for at plastrene er presset godt fast og fæster hele vejen rundt.

Plastrene skal forblive på de valgte områder i 6-12 timer, det er altså oplagt at bruge dem om natten.
Når du står op tages plastrene af og kasseres. Du vil opleve at de ændrer farve i de forskellige zoner, når du tager dem af.

  Post Danmark uden omdeling 19 DKK / Med omdeling 49 DKK

Bodytox Lavender Sleep Patches er et fodplaster, som anvendes til at bidrage til en bedre nattesøvn og en naturlig udrensning. Plastret er udviklet efter zonetrapeutiske principper og virker om natten bla. ved hjælp af indholdet af lavendel. Lavendel er en gammel kendt lægeurt, som virker beroligende og desinficerende. Bodytox Lavendel Sleep plastrene er udviklet efter oldgamle zoneterapeutiske principper. Anvendelse Plastrene er engangsplastre, og sættes under fodsålerne om aftenen efter den medfølgende zoneterapeutiske vejledning og fjernes om morgenen. Plastrene kan placeres horisontalt i 3 forskellige zoner, hæl, svang eller fodballe. Sørg for at plastrene er presset godt fast og fæster hele vejen rundt. Plastrene skal forblive på de valgte områder i 6-12 timer, det er altså oplagt at bruge dem om natten. Når du står op tages plastrene af og kasseres. Du vil opleve at de ændrer farve i de forskellige zoner, når du tager dem af.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér