Menu

Bodytox Detox Foot Patches

Bodytox Detox Foot Patches

Pris: 49,00 DKK

Special Price 31,85 DKK

På lager

Bodytox Detox Foot Patches er et fodplaster, som ud fra zoneterapeutiske principper bidrager til en naturlig udrensning. Plastret indeholder blandt andet krystaller, turmalin og træeddike, som hjælper med at stimulere de zoneterapeutiske områder.

Bodytox Detox Foot plastrene er udviklet efter oldgamle zoneterapeutiske medianbaner, som sammenkæder alle kropsdele og sender energi gennem organer og kirtler.

Anvendelse
Plastrene er engangsplastre, og sættes under fodsålerne om aftenen efter den medfølgende zoneterapeutiske vejledning og fjernes om morgenen.
Plastrene kan placeres horisontalt i 3 forskellige zoner: hæl, svang eller fodballe. Sørg for at plastrene er presset godt fast og fæster hele vejen rundt.

Plastrene skal forblive på de valgte områder i 6-12 timer, det er altså oplagt at bruge dem om natten.
Når du står op, tages plastrene af og kasseres. Du vil opleve at de har ændret farve i de forskellige zoner, når du tager dem af.

  Post Danmark uden omdeling 19 DKK / Med omdeling 49 DKK

Bodytox Detox Foot Patches er et fodplaster, som ud fra zoneterapeutiske principper bidrager til en naturlig udrensning. Plastret indeholder blandt andet krystaller, turmalin og træeddike, som hjælper med at stimulere de zoneterapeutiske områder. Bodytox Detox Foot plastrene er udviklet efter oldgamle zoneterapeutiske medianbaner, som sammenkæder alle kropsdele og sender energi gennem organer og kirtler. Anvendelse Plastrene er engangsplastre, og sættes under fodsålerne om aftenen efter den medfølgende zoneterapeutiske vejledning og fjernes om morgenen. Plastrene kan placeres horisontalt i 3 forskellige zoner: hæl, svang eller fodballe. Sørg for at plastrene er presset godt fast og fæster hele vejen rundt. Plastrene skal forblive på de valgte områder i 6-12 timer, det er altså oplagt at bruge dem om natten. Når du står op, tages plastrene af og kasseres. Du vil opleve at de har ændret farve i de forskellige zoner, når du tager dem af.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér