Få 12% rabat på din første ordre - tilmeld dig Lillelykke VIP klubben her <3 test
GRATIS FRAGT 365 Dages ombytning Prisgaranti Dag til dag levering
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

FAVORITTER

Vis alle(0)

SIDST SETE VARER

Product was successfully added to your shopping cart.

Bodystockings

Bodystocking baby

Velkommen til et inspirerende univers af flotte og lækre bodystockings til dit guld. Her på siden finder du alt hvad hjertet begærer af bodystockings til din baby. Hvad enten du søger en med motiv, print, med masser af farve eller en mere neutral så er du kommet til det rettet sted. Bodystocking til babyer findes ligeledes i en masse forskellige materialer som f. eks. uld body. Fælles for dem alle er dog de er udvalgt i den bedste kvalitet og med tanke for dit barns trivsel. Og så gør det jo ikke spor at du får det hele med 365 dages ombytning, dag til dag levering og fri fragt. Velkommen til et univers af bodystocking til børn hos LilleLykke. Læs mere

   

1 til 48 af 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3

   

1 til 48 af 110

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Uld Body med alle de gode egenskaber

Baby body findes i et hav af forskellige varianter. En af de mere populære bodystocking baby er en uld body. En uld body har mange gode egenskaber som vi hos LilleLykke er fan af. Eksempelvis holder uld din baby eller barn tempereret. Det er din garanti for dit guld hverken fryser eller har det for varmt. Det synes vi hos LilleLykke er fantastisk. Ved uld skal du dog være opmærksom på at vaske det med en speciel uldsæbe, da du ellers vasker det naturlige fedtlag kaldet lanolin ud. Sker dette har din uld body ikke samme effekt længere.

De mange slags bodyer

Udover uld body finder du hos LilleLykke også fleres slags slå om body som har den store fordel de ikke skal over dit barns hoved. De er derfor meget nemme at give din baby eller barn på. Herudover finder du også kortærmet body og langærmet bodystocking afhængig af hvor varm den skal være. Skal den ikke varme for meget finder du ligeledes body uden ærmer som i sagens natur ikke varmer dit barn for meget. Uanset hvilken bodystocking baby du vælger til dit barn får du hos LilleLykke 365 dages ombytning, så skulle du fortryde dit valg hjælper vi dig meget gerne. Vi er nemlig ikke tilfredse før du er.

Et af mærkerne der har vundet vores hjerte

Hos LilleLykke er vi vilde med det lækre mærke Müsli By Green Cotton. Deres designs på bodystocking baby er simpelthen helt fantastiske og har her på kontoret vundet vores hjerter. En årsag hertil skal ligeledes findes i at Müsli som er lavet af Green Cotton er GOTS, Oeko-tex 100 certificeret og bærer EU's miljømærke Blomst. Alt sammen noget som er med til at sikre din Bodystocking baby en fantastisk levetid på hele 7 generationer men også at du er med til at passe på vores miljø. Vi synes det er et fantastisk budskab at sende.

Et univers af Baby Bodystockings

Vi er vilde med bodystocking baby og det gør vi alt for du skal kunne mærke. Du skal have det bedste udvalg af kvalitetsprodukter til dig og dit guld og det vil vi hos LilleLykke gøre alt for. Vi byder dig derfor velkommen i vores univers af bodystocking til din baby og håber du på samme måde bliver fristet på samme måde som vi er – rigtig god fornøjelse <3

Bodystockings

Minimal Price: kr 89,00 89