Vores elskede baby er nu 9mdr og det har været så fantastisk at se hvilken udvikling hun gennem går.

For pokker sådan en lille starut skal lære meget på så kort en tid.

Og derfor kan der skabes en masse uro i de små kroppen, som bla kan gå ud over søvnen…

Og det skal jeg da komme i tanke om…

Issa har aldrig sovet meget og det har skabet mange frustrationer!

For selvom hun er god til at sove om natten, så vågner hun alligevel og beder om sutten eller trøst.

Hun valgt selv nat-flasken fra efter den rigtig mad kom mere i spil. Så den del gik ret godt.

Men søvnen om dagen, det har seriøst været en by i Rusland for hende.

Jeg tror vi har prøvet ALT! Vi har fået så mange god råd og gode råd kan virkelig hjælp til tider. Men nej tak, fra Issa’ side, dem vil hun …. et stykke!

Jeg er heldig hvis hun sover 3 timer på en hel dag og de uheldige dag sover hun max 1 time! 

Det er en kæmpe frustration som forælder, for trætheden rammes også her. Og når man er træt, så er der intet overskud og derved forekommer der sureminer og citron-mund.

Men av min arm, jeg har fundet ud af at søvn er ALT afgørende. Jeg finder ingen overskud til rengøring, madlavning bliver det samme og vasketøjet kan da nåes. 

Var Issa nu bare tilfreds i løbet af dagen og smilene var store. Men det er direkte omvendt!

Hun er tvær, klynker hele dagen og vil bare sidde ved mor og mor og mor og mor… GAAAAAB, jeg tør godt sige at jeg glæder mig voldsomt til dagplejestart!

Samtidig skaber det er irritations følelse fra min side af, som jo smitter af på hende. Og det gør en mor så ked af det! For jeg vil aldrig gøre hende ked eller sur, men når barnet har klynket i 6timer HVERDAG! Så bliver man så magtesløs og følelserne kommer uden på tøjet.

Det betyder, at tårnene tit får fritspil for at komme af med alle frustrationerne!

Jeg elsker min lille skat og jeg må bare holde I! For hun gør det jo ikke med vilje og det lille menneske gør hvad hun kan.. 

Når man bliver udfordret så skaber det kortvarigt en frustration og man gør alt hvad man kan for at løse problemet. Men når det føles uløseligt, så skabes magtesløsheden og den er så svær at komme ud af igen. Jeg bliver så død jaloux når jeg ser andre mødre ligge op, at deres børn Gud-hjælp-mig sover 3-4timer til middag… WHAT???

Jeg vil bytte ALT for at få én dag! 

Ingen siger det er nemt at få børn, ingen, men hvis bare man kunne rammes af held, en gang i mellem, så vil jeg være lykkelig! 

Jeg ved det sidder andre forældre med samme problem og til jer.. I er IKKE alene. Jeg tror bare det er vigtig at sætte ord på, at man til tider kan føle sig som en dårlig forældre!

Men bare rolig, det er du ikke! 

Når hun så smiler så dejligt til mig, med hendes små hugtænder i undermunden, så glemmer jeg hvor træt jeg er og vil ikke bytte det sekund for noget andet!

Jeg håber blot at vores dagplejemor har noget tryllestøv og en dag med god aktivitet kan være medhjæper mod en bedre søvn, om dagen for min baby Issa!

Knus Maiken

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *