I dag sparer du 40% på ALLE sko, støvler og hjemmesko på shoppen - Brug koden: sko40%
0Item(s)
0 Vare Se kurv

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Angulus børnesko

Angulus børnesko er de lækreste kvalitets sko du finder til dit barn. Her er kredset for detaljen og kvaliteten. Vi har samlet det lækreste udvalg til dig her på siden.

6 vare(r)

6 vare(r)

Angulus sko til børn

Historien om Angulus

Angulus er et kendt skomærke, som findes både til børn og voksne. Firmaet er grundlagt helt tilbage i 1904 på et skomageri på Nørrebrogade i København. Dengang gik børn i meget tilspidsede sko, som gjorde at fødderne ikke havde deres naturlige frihed og bevægelse. Der er heldigvis sket meget siden, og Angulus sko er kommet rigtig godt med. Angulus bliver designet i Danmark og produceret i Portugal. Vores erfaring er at Angulus laver nogle af de bedste børnesko i verden, og har fået bedste- og prisvindende sko, grundet deres fine pasform, kvalitet og design. I 2011, 2012 og 2013 er Angulus blevet kåret som “Bedste børneskomærke”. Angulus lever meget efter princippet om tæernes frihed til at bevæge sig, da det fremmer børns bevægelse og motivere til leg, hvilket også er rigtig godt for barnets motorik.

Angulus til brede fødder

Det er ikke altid nemt, at finde sko til børn med brede fødder og høj vrist, da mange sko nu til dags er spidse ved snuden. Heldgivis er Angulus kendt for at designe brede børnesko, som passer perfekt til børn med normale til brede fødder. Derudover har de stort fokus på kvaliteten, designet og komforten. Angulus har mange modeller, som har masser af plads til dit barns brede fod og høje vrist. En god ide er at vælge modeller, med gode regulerings muligheder, samt en model som har masser af plads til tæerne, så de ikke klemmer.
Hos Lillelykke har vi et stort udvalg af super gode Angulus modeller til børn med brede fødder.

Angulus til smalle fødder

Hvis dit barn har smalle fødder, kan det af og til også være vanskeligt at finde nogle nogle modeller som passer. Angulus har modeller, som er perfekte til smalle fødder. Husk du skal være opmærksom på, at skoen sidder ordenligt fast på foden, så foden ikke skrider frem og tilbage. Har dit barn både lange og smalle fødder, så vær opmærksom på, at svangstøtten i sålene sidder i svangen, når barnet går. Hvis ikke den gør det, kan barnets risikere at få en skævfodstilling og eventuelt følgeskader.

Angulus begyndersko

Mange spørger tit sig selv om, hvornår deres barn skal have deres første sko. Vores råd er, at du først skal købe en sko, når barnet begynder at gå. Først når barnet er i 10-15 måneders alderen, er fødderne fuldt udviklede. Hvis du giver dit barn for hurtig sko på, kan det være med til at bremse barnets udvikling. En god ide er at vælge en begyndersko som er høj, da den giver støtte omkring anklen. Angulus har begyndersko, med tyndere rågummisåler, som gør skoene mere sikre og lettere at gå i, samt gør dem mere fleksible. Begynderskoene findes med snøre eller velcro, som gør at de kan justeres, så de sidder godt på foden. Tjek vores udvalg ud her på siden.

Angulus

Minimal Price: kr 749,00 749

Filtrér produkter

Kategorier

Filtrér produkter

Køn
 1. Dreng
 2. Pige
 3. Unisex
Kategori
 1. Sko & Støvler (6)
Vælg venligst størrelse
 1. 22 (5)
 2. 23 (4)
 3. 24 (5)
 4. 25 (5)
 5. 26 (1)
 6. 27 (1)
 7. 28 (1)
 8. 29 (1)
 9. 30 (1)
 10. 31 (1)
 11. 32 (1)
 12. 33 (1)
 13. 34 (1)
 14. 35 (1)
Farve
 1. Rosa
 2. Lilla
 3. Gul
 4. Nude
 5. Brun
 6. Sort
Brand
 1. Angulus (6)

Indholdsfortegnelse